3 november

Breng geur in huis met Moments by Marjolein Bastin

Lifestyle, Review , , , , , , ,

Geuren doen iets met je. Ze kunnen herinneringen naar boven halen, maar je ook een prettig of ontspannen gevoel geven. Ik vind het altijd fijn om geuren aan ons interieur toe te voegen en ik houd ook van een handzeep of crème met een lekkere geur. Met de nieuwe Moments by Marjolein Bastin breng je de heerlijkste geuren bij jou in huis. Ik laat een aantal van de producten aan je zien.

De Moments by Marjolein Bastin collectie is ontstaan in samenwerking met Hallmark en bestaat uit drie geurlijnen: Bora Bay, Swiss Lodge en Dutch Coast.

Moments by Marjolein Bastin – Bora Bay

De Bora Bay lijn is geïnspireerd op reizen naar tropische eilanden en geurende bloemen, waarin tonen van fleurig jasmijn en zoete patchoeli te ruiken zijn. ‘Bij Bora Bay denk ik aan de fijne herinneringen die ik heb aan tropische eilanden, het hangmat gevoel en de geur van kleurige bloemen,’ aldus Marjolein. De Bora Bay lijn heeft kleurrijke illustraties op de flacons en verpakking, met tropische bloemen en fladderende vlinders.

Ik heb van de Bora Bay lijn de handzeep ontvangen. Deze ruikt heerlijk zoet en bloemig en ik vind hem erg fijn in gebruik. Als ik deze bij het handen wassen gebruik, voelen mijn handen schoon en fris aan en ruiken ze ook heerlijk naar de bloemen geur. De mooie bloemenprint staat mooi op mijn aanrecht. De handzeep kost: €9,95

Moments by Marjolein Bastin – Dutch Coast

In de Dutch Coast lijn staat de zandkust van Nederland centraal, waarin je tonen van frisse limoen en zachte iris kunt herkennen. Marjolein: ‘Op Ameland ben ik ook graag, daar kom ik al veertig jaar. Het voelt als thuis en de geur van Dutch Coast herinnert me aan schelpen zoeken, liggen in het zand en het turen naar de eindeloze horizon met schepen in de verte.’ Op de verpakkingen van de Dutch Coast lijn zijn rustgevende tekeningen te zien van helmgras, schelpen, zeemeeuwen en lila irissen.

Van de Dutch Coast lijn heb ik de handcrème ontvangen. Dit is net als de zeep verpakt in een handige pompflacon. Op de etiket staat de mooie print met blauwe viooltjes en schelpen. De geur van de handzeep vind ik zoet maar toch ook heerlijk fris. Dat komt vast omdat er limoen in zit. Mijn handen zijn na het gebruik van de handcrème heerlijk zacht. De handcrème kost: €9,95

Ik vind de handzeep en de handcrème mooi bij elkaar staan. Dit ziet er leuk uit op mijn aanrecht.

Moments by Marjolein Bastin – Swiss Lodge

De Swiss Lodge lijn neemt je mee naar een houten lodge in de natuur, met geuren van petitgrain en warme amber. ‘Swiss Lodge is gebaseerd op mijn favoriete plek in de Zwitserse Alpen, waar ik een paar maanden per jaar ben. Het is een combinatie van de frisheid van sparren, vers hooi en de geur van hout, waar ook ons eigen huis van gemaakt is,’ zo vertelt Marjolein Bastin. Deze lijn is te herkennen aan de illustraties met de imponerende Alpen, Edelweiss en vlinders.

Van de Swiss Lodge lijn heb ik de geurstokjes ontvangen. Ik ben gek op geurstokjes om een heerlijke geur te verspreiden in onze woonkamer. Ik heb de stokjes in onze kast gezet die achter de bank staat. De stokjes verspreiden subtiel een frisse maar ook warme geur door onze woonkamer. Dit geeft echt een huiselijk gevoel en dat vind ik erg fijn. De geurstokjes kosten:   €14,95

Conclusie

Hallmark en Marjolein Bastin zijn er naar mijn mening samen goed in geslaagd om een mooie collectie met heerlijke geuren neer te zetten. De producten zijn geschikt voor alledaags gebruik en ik denk dat iedereen deze producten welk kan waarderen. Dus misschien is het een leuk idee voor de Sint?

Samenvatting

Product: handzeep, handcrème en geurstokjes
Merk: Moments by Marjolein Bastin
Verkrijgbaar: exclusief verkrijgbaar via DA
Cijfer: 8

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*