17 oktober

Loveli Travel size Normale & Vette huid

Review, Beauty , , , , , , ,

Loveli Travel Size

Dat het belangrijk is om je huid goed te reinigen en te verzorgen, dat weten we wel. Maar hoe doe je dat op een goede manier? En wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt? Dat wil je niet, gelukkig hoeft dat met Loveli ook niet. Loveli is 100% troepvrij en 100% natuurlijk. Er zijn verschillende lijnen: voor de vochtarme huid en voor de vette huid. Ik testte de Loveli Travel size Normale & Vette huid uit en vertel jullie er graag meer over.

Loveli Travel size Normale & Vette huid

Loveli is een heel fijn merk met alleen maar producten van natuurlijke oorsprong.

Alle producten van Loveli zijn gegarandeerd:

♥. 100% natuurlijk

♥. Nooit op dieren getest

♥. Zonder aluminium, parabenen, siliconen, SLS/SLES, PEG’s, nano, butylhydroxytoluene, phenoxyethanol, synthetische parfums of palmolie

♥. Gemaakt in Amsterdam

♥. Hervul je producten met milieuvriendelijke refills

♥. 100% troepvrij

♥. Zonder microplastics, met Zero Plastic Inside certificering

En dat willen we. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hier niet altijd goed op heb gelet. Dat probeer ik tegenwoordig meer te doen en ik word dan ook erg blij van merken als Loveli.

Mijn huid is al jaren normaal tot vet. Ik had vroeger veel acne waar ik erg onzeker van werd. Gelukkig heb ik van acne tegenwoordig niet veel last meer. Maar vet is mijn huid nog wel, dus goed reinigen is belangrijk. In deze Travel set voor de Normale & Vette huid van Loveli zit een Face Wash, Face Mist en een Face Cream.

Face Wash

De 100% natuurlijke Face Wash van Loveli is superzacht voor je huid. Het heerlijke schuim is gemaakt van suiker en kokosolie en is mild en niet irriterend. Het verwijdert make up zonder trekkerig aan te voelen. Met de essentiële oliën van sinaasappel en citroen voor een verslavend lekkere geur.

Om mijn gezicht goed te reinigen heb ik twee pompjes van het schuim nodig. Ik verdeel dit over mijn vochtige gezicht en spoel het daarna af. Met het aanbrengen ruik ik de heerlijke citrus geur en dat vind ik erg lekker.

Na het afspoelen voelt mijn huid schoon aan en totaal niet trekkerig. Er blijft ook geen laagje achter op mijn gezicht. Ik vind de Face Wash erg fijn in gebruik. De Face Wash Travel size kost € 6,00.

Face Mist

De Face Mist is bedoeld voor na je gezichtsreiniging. Het zorgt ervoor dat de pH-waarde van je huid weer hersteld wordt. Kraanwater heeft namelijk een hoge pH-waarde, dus als je je huid met water hebt gewassen, wil je dat graag weer herstellen. De aloë vera in de Face Mist zorgt voor het herstel van de pH-waarde van je huid. Verder zit de Face Mist boordevol verzorgende ingrediënten zoals rozenwater en groene thee.

De Face Mist gebruik ik na het reinigen en ik spray dit eenvoudig over mijn gezicht. Na het sprayen voelt het heel prettig aan op mijn huid. Ik voel dat mijn huid gehydrateerd wordt en dat is fijn. Ik heb al vaker sprays gebruikt, maar bij deze heb ik het idee dat ik de hydratatie meer voel. Ik vind het vooral fijn dat ik deze gemakkelijk in mijn toilettas kan meenemen. De Face Mist Travel size kost € 6,00.

Face Cream travel size

De Face Cream travel size is een hydraterende dag- en nachtcrème bomvol hyaluronzuur, dat ervoor zorgt dat je huid nog meer vocht vast kan houden. Plus een flinke dosis vitamine E, een krachtige antioxidant, jojoba-olie en sheabutter.

De Face Cream gebruik ik nadat ik mijn serum heb aangebracht. De cream voelt fijn en prettig aan op mijn huid en ik voel de vochtinbrengende ingrediënten.

Na de cream breng ik nog wel een SPF aan. Toch wordt mijn huid er niet vetter van en ik krijg geen enorme glans. Ik vind de cream erg prettig aanvoelen op mijn huid. Face Cream travel size kost € 5,00.

Conclusie

De producten van Loveli zijn erg fijn in gebruik. Ik vind de prijzen heel vriendelijk, terwijl het toch 100% natuurlijke producten zijn. Het kan dus wel voor een vriendelijke prijs en dat doet Loveli erg goed vind ik. Ik blijf deze producten met plezier gebruiken en neem ze graag mee met mijn weekendjes weg.

Samenvatting

Product: Travel Size set Normale & Vette huid
Merk: Loveli
Verkrijgbaar: Loveli webshop
Prijs: € 12,00 (voor alleen de Face Wash en Face Mist)
Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*