8 juni

BULLDOG: a men’s best friend

Review , , , , , , , , , , ,

Waar wij vrouwen wel houden van een uitgebreide verzorgingssessie: serum hier, dagcrème daar. Houden mannen meestal van zo min mogelijk poespas. Ook op het gebied van verzorging. BULLDOG begrijpt dat. De Britse verzorgingslijn speciaal voor mannen is eenvoudig in gebruik, bevat natuurlijke ingrediënten en is overtuigend effectief. Eerlijk, trouw en ongecompliceerd.

BULLDOG

BULLDOG ondersteunt mannen in hun dagelijkse verzorging en richt zich volledig op de behoeften van hun huid. Bij effectieve huidverzorging horen ook innerlijke waarden: de verzorgingslijn is volledig veganistisch en dierproefvrij. Ook zijn alle producten vrij van kunstmatige kleurstoffen, synthetische geurstoffen en bevatten natuurlijke ingrediënten zoals aloë, camelina olie en groene thee. Ook aan de verpakking is gedacht. Die zijn gemaakt van volledig recyclebaar suikerrietplastic, waarbij geen fossiele grondstoffen zijn gebruikt.

De producten

Ik heb een aantal producten van BULLDOG ontvangen en zal er kort iets over vertellen.

BULLDOG Original Moisturizer

Hi handsome: Original Moisturizer is een dagcrème voor mannen. Deze crème geeft de huid dagelijks waardevolle hydratatie, zonder vettig te zijn. Verrijkt met natuurlijke ingrediënten als aloë vera, camelina olie en groene thee.

De crème is wit van kleur en smeert makkelijk uit. Original Moisturizer kost € 6,99

BULLDOG Original Face Srub

Een Face Scrub is natuurlijk ook voor mannen belangrijk, want ook zij willen een mooie, schone huid. Deze face scrub Original Face Scrub bevat Aloë Vera, camelina-olie en groene thee. Het is ontwikkeld om de dode huid te verwijderen en de huid glad en diep gereinigd te houden. Ook bevat deze face scrub kleine stukjes haverpit, amandelschelp en olijfzaadpoeder. Voor een mooie, frisse huid.

In de scrub zie je de korreltjes goed zitten, als ik op mijn hand de scrub test, voel je de korreltjes ook goed. Voor mijn huid zou dit te heftig zijn. De Face Scrub kost € 5,99

BULLDOG 2 in 1 Beard Shampoo & Conditioner

Een baard is tegenwoordig helemaal hip, maar eerlijk gezegd ben ik er niet zo’n fan van. Gelukkig heeft mijn man geen baard. haha. Voor mannen met een baard heeft BULLDOG deze 2 in 1 Beard Shampoo & Conditioner. Een combinatie van shampoo en conditioner reinigt en verzorgt de baard. Kleine moeite, groot effect. 

De geur van deze 2-in-1 shampoo en conditioner vind ik lekker fris. De 2-in-1 Beard Shampoo en Conditioner kost € 6,99

BULLDOG Original Beard Oil

Als je dan een baard of snor hebt, wil je natuurlijk wel dat deze er mooi glanzend uit ziet. Daar heeft BULLDOG de Original Beard Oil voor. Deze olie maakt je snor en baardharen mooi soepel en zacht. De Original Beard Oil kost € 6,99

Conclusie

De producten van BULLDOG zijn allemaal veganistisch en dierproefvrij dat vind ik mooi. Daarnaast zijn doen de producten wat ze moeten doen. Omdat ik geen man ben, heb ik mijn broer gevraagd om de producten te testen. Hij vindt vooral de moisturizer en de face wash fijn en handig in gebruik. De geur is ook prima en niet te erg aanwezig. Wat hem betreft dus een aanrader.

Tip voor Vaderdag

Aangezien ik van mijn broertje heb begrepen dat de producten fijn zijn in gebruik, zijn ze wellicht leuk om te geven voor Vaderdag. Dus heb je nog geen cadeau voor je vader of opa? Probeer eens wat producten van BULLDOG. Daar maak je hem vast blij mee. Je kan de producten onder andere kopen bij Etos.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*