4 juni

Mijn Sportdagboek nr. 117

Sporten , , , , , , , , , , ,

De afgelopen week heb ik een dagje minder gesport dan normaal. Dit komt omdat wij er even lekker tussenuit waren. We zijn drie dagen naar het Beekse Bergen Safari Resort geweest. Dat was weer genieten. Vorig jaar zijn we hier ook geweest en toen vonden we het ook al super!

Maandag 25 mei 2020

Maandag was onze eerste dag bij het Beekse Bergen Safari Resort. We waren daar samen met mijn schoonfamilie. Hierdoor konden Rick en ik een keer samen een rondje hardlopen terwijl mijn schoonouders op de meiden lette. We liepen 5,15 km met en snelheid van 6 minuten per km.

Dinsdag 26 mei 2020

Dinsdag hebben we ruim 10 km door het dierenpark gewandeld. Ik heb verder niet gesport.

Woensdag 27 mei 2020

Woensdag heb ik niet gesport.

Donderdag 28 mei 2020

Donderdag besloot ik het hardlooprondje van woensdag in te halen. Ik liep 6,01 km met een snelheid van 6:12 min per km.

Vrijdag 29 mei 2020

Vrijdag ging ik ook weer hardlopen. Ik liep 5,5 km met een snelheid van 6:12 min per km.

Zaterdag 30 mei 2020

Zaterdag heb ik eerst 30 minuten gestapt met Iros. Eindelijk mag ik weer op hem rijden. Zo fijn! Daarna ben ik thuis de krachttraining gaan inhalen. Ik deed de gebruikelijke buikspiervideo en daarna mijn schema.

Hip Hitch : 3×12 links en rechts
Squat met 13kg en elastiek: 3×15
Zijlig clam met elastiek om mijn knieen: 3×15 herhalingen + 1 kg
Ruglig met billift en elastiek om mijn knieen: 3×15 herhalingen met 6 kg gewicht
Hip Trust met 13kg: 3×12
Plank 3x 32 seconden

Zondag 31 mei 2020

Zondag zijn we naar het strand geweest en heb ik niet gesport.


Dit was mijn sportweek. Een keertje krachttraining minder dus. Dat is voor het eerst deze coronaperiode. En ondanks dat het helemaal niet slecht is, voelt het wel zo. Dus ik probeer nu mijn gebruikelijke weekschema weer vol te houden.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*