1 oktober

Calvin Klein Eternity Now

Review , , , , , , , , ,

Calvin Klein Eternity is een geur die inmiddels bij iedereen wel bekend is en bij vele ook tot de favorieten behoort. Er zijn al verschillende variaties op uitgebracht en daaraan is nu ook deze variant toegevoegd. Eternity Now, een naam die me aan het huwelijk en de liefde doet denken. Ik vond er een mooi passend gedicht bij:

Liefde is sterker dan tijd,

Voor geliefden kan een moment eeuwig duren en de eeuwigheid slechts een seconde.

Deze prachtige liefdesgeur van Calvin Klein zit heel mooi verpakt. Zelfs het kartonnen doosje spreekt mij al aan. Deze is in twee kleuren verdeeld: licht roze en wit. In het zwart staat op de voorkant Eternity Now.

De flacon is een glazen flacon met een zilveren dop. De geur is dezelfde roze kleur als de verpakking en op de dop staat in het zilver Calvin Klein, heel sjiek en subtiel. Dit staat ook onderin op de fles. De flacon is hoekig van formaat.

De geur bestaat uit de volgende geurnoten:
Top Lychee – Nectarine – Kweepeer sorbet
Hart Neroli Bloemblaadjes – Perzik Bloezem – Pioen roos
Basis Kasjmier voile – Sensueel Muskus – Ambrox

Maar omdat geurnoten mij niet zoveel zeggen, zal ik proberen de geur zo goed mogelijk aan jullie te omschrijven.

Geuren die ik graag draag zijn zoet, fris en lieflijk. In de lente/zomer draag ik het liefste zoete, frisse geuren. Met een citrus ondertoon zeg maar. In de zomer ga ik naar voor mij wat ” zwaardere” geuren. Ik kies dan eerder voor bloemige varianten. Ik vind deze geur van Calvin Klein daar het beste bij passen. Het is een geur die je goed zou kunnen dragen bij een romantisch diner.

Vooral de naam van deze geur ” Eternity Now”  vind ik perfect voor bijvoorbeeld een bruid. Het is een geur die de hele dag blijft hangen, dus perfect voor op je trouwdag. Het is een geur echt gemaakt voor de liefde en de geur straalt dat ook aan alle kanten uit.

Ik ben erg te spreken over deze nieuwe geur van Calvin Klein en heb hem dan ook al veel gedragen. Ik vind het een heerlijke, zoete, liefdesgeur. Ja, hier word ik blij van.

Samenvatting

Product: Eternity Now eau de parfum spray
Merk: Calvin Klein
Verkrijgbaar: Luxe Parfumerien

Prijs:

Calvin Klein Eternity Now Eau de Parfum Spray / 30 ml / €46,11
Calvin Klein Eternity Now Eau de Parfum Spray / 50 ml / €67,22
Calvin Klein Eternity Now Eau de Parfum Spray / 100 ml / €89,94

Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*