6 oktober

FOTD w7 in the buff lightly toasted

Beautyglow , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Budget FOTD’s zijn leuk om te maken. Juist vanwege het feit dat ze budget zijn, zijn ze makkelijk na te maken door iedereen. Ik bekeek mijn stash weer eens goed en kwam het W7 in the buff: lightly toasted palette tegen. Die had ik al een tijdje niet meer gebruikt. Tijd om er een look mee te maken.

 

Producten

Voor deze look maakte ik gebruik van de volgende producten.

Tea Tree BB Cream

Eerst mijn gezicht egaliseren. Hiervoor heb ik The Body Shop Tea Tree BB Cream gebruikt. Ik heb nr 1 en 2 met elkaar gemengd.

 

NYC Cityproof 24 HR Eye Primer

Omdat het een budget look is, gebruikte ik ook een budget eye primer. Deze is van NYC.

 

W7 in the buff: lightly toasted

Tijd voor het W7 in the buff: lightly toasted palette. Ik heb deze look als volgt opgebouwd: als eerste heb ik de lichtste kleur (helemaal links) aangebracht onder mijn wenkbrauw. Daarna bracht ik de 4e kleur vanaf links aan in mijn binnenste ooghoek tot halverwege mijn ooglid. Daarna heb ik de 3e kleur vanaf rechts aangebracht van halverwege mijn ooglid tot mijn buitenste ooghoek en onder mijn oog. Tot slot heb ik de 5e kleur vanaf links (mat bruin) aangebracht in mijn crease.

 

Miss Sporty Pump Up Booster eyeliner

Daarna heb ik eyeliner aangebracht met een wing. Ik heb hiervoor Miss Sporty Pump Up Booster Eyeliner gebruikt.

 

Rimmel Wake me up mascara

Mascaratijd! De mascara die ik draag is Rimmel Wake me up.

 

Close-up ooglook

Om de ooglook duidelijker te laten zien, hierbij een close-up.

 

Vervolg producten

Dit zijn de andere producten die ik heb gebruikt.

 

Miss Sporty Tan Up your world bronzing powder

Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder

Om mijn gezicht te shapen gebruik ik deze super bronzer van Miss Sporty.

 

Sleek Rosegold

Net als vorige keer draag ik een blush van Sleek. Hierdoor heb ik geen highlighter toegevoegd.

 

Miss Sporty Perfect Color Lipstick 214 Brownish Quartz

Op mijn lippen draag ik lipstick van Miss Sporty in de kleur 214 Brownish Quartz. Deze geeft een mooi effect op mijn lippen vind ik.

 

De volledige look

De volledige look ziet er dan als volgt uit. Mooi en draagbaar. Dit zou je met gemak iedere dag zo kunnen dragen.

Wat vinden jullie van de look?

 

 

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*