27 december

Catrice Hydro Plumping Serum en Overnight mask

Beauty, Reizen , , , , , , , , , , ,

In oktober was ik uitgenodigd om een event bij te wonen over de Catrice Beauty Boosters. Catrice heeft namelijk verschillende Beauty Boosters uitgebracht, speciaal voor verschillende huidtypes en in een hele voordelige prijsrange. Vandaag laat ik twee producten uit de Hydro lijn zien.

Catrice Hydro Plumping Serum

Huidverzorging is de eerste stap naar een mooie uitstraling. Dit Catrice Hydro Plumping Serum is de perfecte basis voor je make-up. Het serum bevat 1,5% hyaluronzuur die je huid voedt en zichtbaar voller maakt. Panthenol kalmeert haar.

Tijdens het Beauty Event is dit serum mij aangeraden om te gebruiken. Omdat ik graag een volle huid wil, dat geeft namelijk een jeugdige uitstraling. Daarnaast kan mijn huid in de winter wat trekkering aanvoelen.

Op advies heb ik dit serum de afgelopen maanden in de ochtend gebruikt. Het serum is transparant van kleur. Het voelt een beetje gel achtig aan als je het aanbrengt op je huid. Er blijft heel even een plakkerig laagje op je huid liggen, maar dit trekt vervolgens snel in.

Ik heb het serum een aantal maanden gebruikt, het voelt fijn om aan te brengen en mijn huid is goed gevoed. Het plump effect zie ik niet helemaal, maar mijn huid voelt een stuk minder trekkerig. Catrice Hydro Plumping Serum kost €5,99 bij Kruidvat.

Catrice Hydro Overnight Mask

Éen extra hydratatieboost voor je huid terwijl je slaapt? Het kan met dit Catrice Hydro Overnight Mask. Het masker voedt je huid met 5% squalaan dat het vochtgehalte van je huid voor langere tijd op peil houdt en vitamine C. Het resultaat is een intensive vochtboost en tot 48 uur lang een gezond uitziende huid.

Dit masker is mij niet persee aangeraden, maar ik vind het heerlijk om af en toe een masker aan te brengen voor het slapengaan. Vooral in de winter, na een hele dag werken op kantoor naast een kachel kan het heerlijk zijn om ’s avonds je huid extra te verwennen.

Dit masker heeft net als het serum een hele gel achtige textuur en dat blijft nog wel even zo aanvoelen. Maar het is heerlijk om aan te brengen en je voelt dat je huid echt een vocht boost krijgt.

De volgende dag wordt ik wakker met een hele zachte en huid die goed gevoed is. Ik probeer dit masker inmiddels elke week te gebruiken. Ik vind het heel fijn in gebruik. Het masker kost €5,99 bij Kruidvat.

Conclusie

Deze twee producten uit de nieuwe Catrice Beauty Booster Hydro lijn vind ik heel fijn in gebruik. Ze geven mijn huid een fijne vochtboots en laten mijn huid er goed gevoed uitzien. Voor de prijs hoef je deze producten in ieder geval niet in de schappen te laten liggen. Ik kan je deze twee in ieder geval aanraden.

Samenvatting

Product: Hydro Serum en Hydro Overnight mask
Merk: Catrice
Verkrijgbaar: Kruidvat
Prijs: €5,99
Cijfer: 8

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*