30 december

Charlotte Tilbury bestelling

Make-up , , , , , , , , , ,

De producten van Charlotte Tilbury heb ik altijd al prachtig gevonden. Als je het account volgt op Instagram zie je ook zoveel moois voorbij komen. Dit jaar besloot ik dan ook dat ik eindelijk eens wat producten wilde bestellen en tijdens Black Friday plaatste ik mijn bestelling. En daarbij nog extra leuk was: ik kreeg ook nog een fullsize product cadeau.

Het leek me leuk om de producten die ik heb gekocht en gekregen aan jullie laten zien.

CHARLOTTE TILBURY CHARLOTTE’S MESMERISING GLOW KIT

Tijdens Black Friday kocht ik de Charlotte’s Mesmerising Glow kit. Hierin zat een oogschaduwpalette geïnspireerd op de ondergaande zon, een champagne kleurige highlighter en een lipstick in de kleur coral rosé.

Ik begin met het laten zien van het Easy Eye palette. Want wat een snoepje is dat!

Het palette is rechthoekig qua formaat en ook erg handig qua formaat vind ik. Je neemt het gemakkelijk met je mee op reis.

De kleuren die erin zitten vind ik erg mooi. Het zijn warme, neutrale kleuren waarvan er drie een prachtige shimmer hebben. Je kan dus echt uitpakken met je ooglook.

De eerste drie kleuren zijn wat lichter, maar wel heel goed gepigmenteerd. De andere drie kleuren zijn wat donkerder en daardoor meer voor een avondlook vind ik. Maar ik kan dit gerust overdag dragen hoor. Ik ben de moeilijkste niet ;-).

Tijd om in te zoomen op het volgende product: de Magic Star highlighter.

De highlighter zit verpakt in een rond doosje waarop de glinsterende ster gedrukt staat. In het hart van de ster staan de initialen CT.

Als je het doosje open maakt, zie je de prachtige highlighter en ook hierin komt de ster terug.

Ik had nog geen highlighter in deze champagne kleur in mijn bezit en ik vind hem zo mooi. Het geeft een prachtig effect op mijn jukbeenderen en de kleur champagne is natuurlijk perfect voor oud en nieuw.

Dan door naar de lipstick.

De lipstick zit verpakt in een rosé gouden huls. Alle producten van Charlotte Tilbury hebben rosé gouden details. Ik vind dat erg mooi en het geeft een warm gevoel.

De lipstick werd omschreven als Coral rosé maar ik vind hem meer naar oranje neigen. Ik moet er wel een lipgloss in een lichtere tint overheen doen, anders staat deze kleur mij niet.

De lipstick is wel fijn en zacht en droogt mijn lippen niet uit.

MINI COLLAGEN LIP BATH ICONS

Het volgende product dat ik bestelde waren de mini Collagen lip bath icons. Ik was erg benieuwd naar deze Collagen lipglosses en dit mini formaat leek me ideaal om eens te proberen.

In het setje zitten drie kleuren: Walk of no Shame, Pillow talk en Refresh rose. Die laatste is mijn persoonlijke favoriet.

Naast het feit dat deze lipglosses je lippen van een mooi kleurtje voorzien, zorgen ze ook voor een plumping effect. Je lippen worden voller. Dat effect voel je ook best wel kan ik je melden. In een ander artikel ga ik uitgebreider in op deze lipglosses.

Luxery palette

Dan het product dat ik cadeau heb gekregen: het Luxery Palette in de kleur Mesmerising Maroon.

Dit is een oogschaduwpalette in vier kleuren. Er zitten drie kleuren met en shimmer in en eentje is wat matter.

De kleuren zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd en je kan er lekker mee aan de slag voor een mooie ooglook.

Het dragen van een roodkleurige oogschaduw vind ik altijd een beetje spannend. Maar dit palette heb ik nu een paar keer geprobeerd en het geeft een heel mooi effect vind ik.

Dit zijn dus de producten uit mijn eerste Charlotte Tilbury bestelling ooit. Ik vind het stuk voor stuk mooie producten die heel goed gepigmenteerd zijn. Ze geven mooie kleuren af en je kan er fantastische looks mee maken. Ik ga hier zeker eens een FOTD van posten.

Als bonus hierbij een foto van mijn look op tweede kerstdag. Voor deze look heb ik het Easy Eye palette gebruikt, de highlighter en de lipstick met daar overheen een van de glossjes (ik weet niet meer welke).

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*