25 december

Ideal of Sweden feestdagen sale

Lifestyle

Heb jij onder de kerstboom niet het cadeautje gevonden waar je op hoopte? Of ben je gewoon echt toe aan een nieuwe phonecase, tas of ander accessoire? Let dan nu op! Want bij Ideal of Sweden is vandaag de holiday sale gestart!

Je kan alles op de website kopen met wel 25% tot 70% korting! En het allermooiste: met code Daisy krijg je nog eens 15% extra korting! Dat wil je toch!

Zelf heb ik ook weer een mooi nieuw telefoonhoesje uitgekozen. Namelijk de: Calacatta Golden Marble case. Deze vind ik eigenlijk passen bij bijna alles en helemaal geschikt voor de feestdagen.

Extra leuk: ik heb de Calacatta Golden Marble case gecombineerd met ringhouder in het zelfde printje. Dat is toch super leuk! Ik ben er helemaal blij mee.

Extra korting bovenop de korting

Het allerleukste vind ik dat mijn kortingscode Daisy werkt op alles uit de webshop. Dus heb jij totaal geen behoefte aan een nieuw telefoonhoesje maar zoek je wel een mooie tas of waterfles? Geen probleem: je kan nog steeds mijn code gebruiken.

Ik ben nu dus heel benieuwd: wat ga jij allemaal kopen?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*