30 december

Chanel La Palette Caractère

Beauty, Make-up, Review , , , , , , , , ,

Dit pareltje heb ik al een jaar in mijn bezit, maar tot mijn schrik kwam ik erachter dat ik er nog nooit een review over heb geschreven. Wat een schande, want dit palette is zo mooi, die moet een keer in de spotlight staan.

Chanel La Palette Caractère is een lippalette uit de Chanels Collection Libre van 2018. De feestcollectie van vorig jaar zegmaar. Ik vermoed dan ook dat het palette nu niet meer verkrijgbaar is. Maar wellicht heb je geluk als je goed zoekt op internet.

Het palette is een zwart doosje met een gouden opdruk van het Chanel logo. Als je het palette open doet, zie je vijf mooie, intense lipstick kleuren en twee kwastjes om de kleuren mee aan te brengen. Al gebruik ik voor het aanbrengen meestal mijn eigen kwastje van Real Techniques.

Swatches

Tijd om de kleuren aan jullie te laten zien.

Ik begin met een foto van mijn lippen zonder lipstick. Zowel fullface als ingezoomd op mijn lippen.

Tijd voor de eerste kleur. Dit is een rode kleur met een beetje een gele ondertoon. Zoals jullie zien is dit gelijk een mismatch voor mij. De kleur staat me niet en laat me naar mijn mening ook een beetje ziek eruit zien. Nee, dit is geen kleur voor mij.

De tweede kleur is ook rood, maar deze kleur past veel beter bij mij. Dat komt denk ik omdat hij iets donkerder is van kleur. Ik durf alleen niet snel rood te dragen. Moet ik toch vaker gaan doen denk ik.

De middelste kleur uit het palette is een beetje donkerroze. Deze kleur is denk ik mijn favoriet. Ik hou van roze lipstick kleuren en ik vind deze kleur dan ook goed bij mij staan.

Tijd voor de vierde kleur uit het palette. Dit is een beetje een kersenkleur naar mijn mening. Ik vind het een mooie donkere kleur die zeker in de wintermaanden mooi kan staan bij een look. Ook deze kleur vind ik wel mooi staan bij mezelf.

Dan is het tijd voor de laatste kleur uit het palette. Dit is een donkere, beetje bruine kleur. Ik vind het niet mooi en ik vond het ook lastig om hem mooi aan te brengen. Deze kleur vind ik ook niet goed staan bij mezelf. Misschien dat hij wel mooi is over een rode lipstick heen. Dat heb ik nog niet geprobeerd. Maar zo op zichzelf zeg ik nee.

Conclusie

Het Chanel La Palette Caractère lippalette is een plaatje om te zien. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en brengen gemakkelijk aan (behalve de donkere dan in mijn geval). Ik denk dat dit palette voor ieder wel wat wils heeft en dat je er snel iemand heel blij mee kan maken. Ik ben in ieder geval blij met dit pareltje in mijn collectie.

Samenvatting

Product: La Palette Caractère
Merk: Chanel
Verkrijgbaar: hij is nog te bestellen via de webshop van Chanel
Prijs: €65,-
Cijfer: 7

Reacties

  • Wat een mooi, luxe palette met mooie kleuren is dit zeg!!
    De 2e en 3e kleur staan je heel goed, je gezicht straalt helemaal met deze 2 kleuren.
    Die laatste kleur zou ikzelf niet zo snel gebruiken, ik hem dan idd proberen te mengen met een andere kleur…..

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*