1 januari

Mijn Sportdagboek nr. 96

Sporten , , , , ,

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Dat het maar een mooi, gezond en sportief jaar mag worden voor ons allemaal. Ik heb de week voor oudjaar lekker gesport om de kestdagen heen. Lees snel mee wat ik gedaan heb.

Maandag 23 december 2019

Maandag had ik veel last van mijn buik en rug, dus ik besloot niet te sporten.

Dinsdag 24 december 2019

Dinsdag voelde ik me nog steeds niet top, en het was natuurlijk kerstavond. Dus ik heb niet gesport.

Woensdag 25 december 2019

Woensdag was het Eerste Kerstdag. Ik voelde me slecht omdat ik de afgelopen dagen niets gedaan had. Dus ik besloot weer eens een rondje hard te lopen. Ik liep 5,5 km. In het begin liep ik best wel soepel, maar halverwege werd het toch best zwaar. Ik moet duidelijk vaker gaan hardlopen.

Donderdag 26 december 2019

Donderdag heb ik niet gesport.


Vrijdag 27 december 2019

Vrijdag heb ik ook niet gesport.

Zaterdag 28 december 2019

Zaterdag heb ik een lesje Mpower ingehaald bij mijn oude groepje. Het was een pittig lesje en ik vond het leuk om mee te doen.

Zondag 29 december 2019

Zondag heb ik niet gesport. Wel voelde ik mijn buikspieren best wel van de mpower training van zaterdag!

Dit was mijn sportweek. Ik heb niet super veel gedaan zoals jullie zien. Maar ik heb tenminste wel iets gedaan rond de feestdagen! In het nieuwe jaar hoop ik mijn sportiviteit nog meer door te kunnen zetten.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*