19 januari

Chanel Rouge Allure collection N°5 holiday 2021

Beauty, Make-up, Review , , , , , , , , ,

De kerstcollecties van Chanel vind ik altijd zo mooi. Maar eigenlijk vind ik alle limited editions die Chanel uitbrengt mooi. Zo hebben ze onlangs de nieuwe zomercollectie gepresenteerd en ik heb al weer een aantal producten op mijn verlanglijstje staan! Maar goed, coterug naar de kerstcollectie van 2021. Want deze stond in het teken van de iconische geur Chanel N°5. Een van de producten van deze N°5 collectie is de Chanel Rouge Allure collection N°5 lipstick.

Chanel Rouge Allure collection N°5

Eigenlijk ben ik meer een lipgloss meisje. Je ziet mij niet snel met een opvallende kleur lipstick, maar in de winter vind ik lipstick wat fijner. Dit komt omdat mijn lippen in de winter vaak droog zijn en door lipstick te gebruiken blijven ze vaak zachter.

Met ROUGE ALLURE N°5 viert CHANEL de kleur van het verlangen: rood. 
Rood is weelderig, sensueel, fascinerend en rood is de belofte van een kus, keer op keer opnieuw uitgevonden.

De Rouge Allure lipstick is verkrijgbaar in 5 limited edition tinten: 

  • Emblématique: diep en stralend rood*
  • Légendaire: bruinachtig granaa trood*
  • Indépendante: vuurrood*
  • Pirate: blauwachtig rood*
  • Rouge Brûlant: intens en warm oranjerood*

De kleur die ik heb is Rouge Brûlant. Op de website leek deze een beetje ‘koraal achtig’. Maar in werkelijkheid is hij roder dan ik had verwacht.

De lipstick zit verpakt in een wit kleurig doosje met daarop een gouden vijf gedrukt. Aan dit doosje zie je al dat het om een speciale editie gaat. Meestal zitten de lipsticks verpakt in een zwart doosje.

De huls zelf is zwart van kleur met in het wit Chanel op de voorkant gedrukt. Aan de bovenkant zie je een gouden vijf. Als je daarop drukt, klikt de lipstick uit de huls. Alleen al deze manier van openen voelt heen chique aan vind ik.

Als je de lipstick uit de gouden huls draait zie je het woord Chanel aan de voorkant in de lipstick staan. Zoals bij alle lipsticks van Chanel.

De lipstick brengt gemakkelijk aan en glijd zacht over mijn lippen heen. De kleur heeft een satijnachtige finish en voelt niet droog aan op mijn lippen.

Ook als ik geen lippenpotlood gebruik, blijft deze lipstick redelijk lang op mijn lippen zitten. De houdbaarheid vind ik dus goed. Dat mag ook wel voor deze prijs: € 42

Conclusie

Deze Chanel Rouge Allure collection N°5 lipstick is erg mooi van kleur en is niet een kleur die je mij snel ziet dragen. Toch vind ik de kleur mooi staan en vind ik het voor de wintermaanden wel mooi. Het geeft iets meer kleur aan mijn gezicht. Het aanbrengen gaat gemakkelijk en de lipstick maakt mijn lippen mooi zacht. De prijs is wel aan de hoge kant, maar soms mag je jezelf best verwennen vind ik. Ik kocht deze lipstick in de Chanel webshop.

Samenvatting

Product: Rouge Allure collection N°5 lipstick
Merk: Chanel
Verkrijgbaar: chanel.com
Prijs: € 42
Cijfer: 8

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*