24 januari

Charlotte Tilbury Collagen Lip Bath Icons

Review, Beauty, Make-up , , , , , , , , , , ,

Een paar weken geleden liet ik jullie mijn Charlotte Tilbury bestelling zien. Vandaag ga ik dieper in op de Collagen Lip Bath Icons. Want deze zijn echt de moeite waard.

Als echte lipglosslover moest ik dit setje gewoon proberen. De Collagen Lip Bath glossjes zijn namelijk bij veel beauty liefhebbers favoriet. Logisch ook, want het zijn mooie kleurtjes en ze geven je lippen een plumping effect.

Het Collagen Lip Bath Icons setje bevat drie kleuren in mini formaat. Maar wat mij betreft zijn deze formaten groot genoeg om de kleurtjes een tijdje uit te proberen. In het setje zitten drie kleuren: Walk of no Shame, Pillow talk en Refresh rose. 

Naast het feit dat deze lipglosses je lippen van een mooi kleurtje voorzien, zorgen ze ook voor een plumping effect. Je lippen worden voller. Dat effect voel je ook best wel kan ik je melden. Ik laat de lipglosses een voor een aan jullie zien.

Refresh Rose

Ik begin met de lichtste kleur uit dit setje, dat is Refresh Rose. Ondanks dat er Rose in de naam zit, vind ik hem er qua kleur meer oranje uitzien.

Op mijn lippen ziet dit kleurtje er echter vrij transparant uit. Ik vind dat altijd wel mooi voor in de zomer. Deze leg ik dus bij mijn zomerse glossjes!

Walk of no shame

Dan de donkerste kleur uit het setje en denk ik ook de meest bekende Charlotte Tilbury kleur: Walk of no shame. Dit is een warme terra achtige kleur.

Op mijn lippen ziet de kleur er rood uit en semi transparant. Ik vind het mooi en deze kleur vind ik dus weer helemaal passen bij de winter. Dus dit kleurtje pak ik er nu regelmatig bij.

Pillow Talk

Tijd voor mijn favoriete kleur van dit setje: Pillow Talk. Deze kleur neigt in mijn optiek een beetje naar oud roze en dat vind ik prachtig. Dit is een kleur die ik het hele jaar door kan dragen.

Op mijn lippen lijkt de gloss vooral mijn eigen lipkleur te accentueren. Dat vind ik altijd een mooi effect geven. Ja, dit is zonder twijfel mijn favoriet. Gelukkig heeft Charlotte Tilbury een groot assortiment lipproducten in de kleur Pillow Talk dus ik kan blijven experimenteren met deze kleur. Ik vind het erg mooi.

Conclusie

De Collagen Lip Gloss van Charlotte Tilbury vind ik erg fijn in gebruik. Je voelt je lippen tintelen, al zien ze er bij mij niet direct voller uit. Wel vind ik de kleurtjes erg mooi met Pillow Talk als absolute favoriet.

Samenvatting

Product: Mini Collagen Lip Gloss Trio
Merk: Charlotte Tilbury
Verkrijgbaar: Charlotte Tilbury Webshop
Prijs: € 25,00
Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*