23 augustus

Charlotte Makeup BIO

Beauty, Make-up , , , , , , ,

Nieuwe producten ontdekken vind ik nog steeds leuk. En souvenirs meenemen van vakantie is helemaal leuk. Daarom kocht ik in Frankrijk dit leuke make-up setje van Charlotte makeup BIO gekocht. Ik vond het er namelijk leuk uitzien en wilde het graag proberen.

Charlotte makeup BIO is, zoals de naam al doet vermoeden, een vegan en biologisch make-up merk. De verpakkingen zijn ook nog eens plasticvrij en de producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

In het toilettasje zit een lipstick, highlighter en nagellak in mooie natuurlijke kleuren die perfect zijn om een dagelijkse, natuurlijke look te maken.

De toilettas is gemaakt van linnen en heeft op de voorkant het merk Charlotte Bio gedrukt. Het gebruik van linnen geeft mij op de een of andere manier een duurzaam gevoel.

Velvet Lipstick – Vitage Pink 03

Tijd om naar de inhoud van de toilettas te kijken. Als eerste de lipstick. Dit is een velvet lipstick in de kleur Vitage Pink. De lipstick zit verpakt in een huls die gemaakt is van karton.

Het is een mooie roze kleur, met een lichte glans. Perfect om elke dag te dragen.

Organic Highlighter – Sunny

Het tweede product in de toilettas is een highlighter. Deze zit net als de lipstick in een verpakking die gemaakt is van karton.

De kleur van de highlighter is goudkleurig. Perfect voor de zomer en het doet me denken aan highlighters van bekende merken.

De highlighter knalt echt van mijn wang af. Wat een mooie, opvallende highlighter is dit. Perfect voor een mooie glow.

Nail polish – Baby Pink New

Het laatste product in de toilettas is een mooie roze nagellak. De verpakking is gemaakt van glas met een dop van hout.

De kleur is heel licht roze en bijna transparant op je nagels. Een mooie kleur voor bij een ‘neutrale’ look.

De producten van Charlotte Makeup BIO zijn fijn in gebruik en ook van goede kwaliteit. Ik ben blij dat ik dit souvenir voor mezelf gekocht heb. Hier ga ik veel plezier van hebben. 🙂 Kopen jullie wel eens make-up op vakantie?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*