26 augustus

Floradix Magnesium

Eten & drinken, Review , , , , , , , ,

Wisten jullie dat Magnesium belangrijk is voor veel processen in ons lichaam. Zo ondersteunt magnesium het energieniveau en is het goed voor de spieren. Zoals jullie weten sport ik veel, dus is het gebruik van magnesium om mijn spieren te ondersteunen geen overbodige luxe. Gelukkig kreeg ik een fles Floradix Magnesium om uit te proberen en daartegen zei ik natuurlijk geen nee.

Floradix Magnesium is een nieuw product binnen de Floradix familie. En dat is goed nieuws voor iedereen die zijn gezonde voeding en –leefstijl wil aanvullen met een belangrijk mineraal voor onze gezondheid: magnesium. Floradix Magnesium is een vloeibaar elixir gemaakt van planten- en vruchtensappen met een goed opneembare vorm van magnesium.

En nog even over magnesium. Magnesium is een multitalent onder de mineralen: het stuurt diverse processen aan in het lichaam. Van nature zit het mineraal in zaden, noten en groene groenten. De voedingsstof draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en heeft een gunstige invloed op de gemoedstoestand. Daarnaast bevordert magnesium de energiestofwisseling en draagt het bij aan het behoud van sterke botten.

Het gebruik van Floradix Magnesium is heel simpel. Floradix Magnesium is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Eén maatbekertje van 20 ml per dag (bij voorkeur voor de maaltijd in te nemen) is voldoende voor ongeveer 2/3 van de dagelijkse magnesiumbehoefte. De fles goed schudden voor gebruik en na gebruik in de koelkast bewaren. En nog een voordeel Floradix Magnesium bevat geen chemische toevoegingen, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Ik gebruik Floradix Magnesium elke avond voor het avondeten. Floradix omschrijft de smaak als fruitig, dag ervaar ik niet. Ik vind de smaak een beetje zurig, maar niet vies. Het drinkt gemakkelijk weg.

Ook merk ik dat mijn energieniveau wel verbeterd is. Ik kon na een werkdag wel eens moe zijn, daar heb ik nu minder vaak last van. Toen ik het sporten na de vakantie weer ging oppakken, heb ik best wel een aantal dagen last gehad van spierpijn. Daar heeft het magnesium helaas niet tegen geholpen. Maar dat kan misschien ook komen omdat ik het tijdens mijn vakantie even niet gebruikt heb.

Conclusie

Het gebruik van Floradix Magnesium maakt de dagelijkse inname van magnesium nog makkelijker, omdat je slechts een klein maatbekertje per dag hoeft te drinken. Het helpt zeker om je energieniveau op peil te houden, maar tegen spierpijn heeft het bij mij niet geholpen.

Samenvatting

Product: Magnesium
Merk: Floradix
Verkrijgbaar: Diverse drogisterijen
Prijs: € 14,99
Cijfer: 7

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*