7 maart

Creëer prachtige krullen en golven met gemak: Ontdek de BabyLiss Wave Secret Air Automatische Krultang!

Haar, Review , , , , , , , , , ,

Ben je op zoek naar een krultang die jou moeiteloos prachtige golven bezorgt, zonder gedoe en met een langdurig resultaat? Dan ben je aan het juiste adres! Vandaag vertel ik je alles over de Babyliss Wave Secret Air automatische krultang, een revolutionair apparaat dat je lokken transformeert in schitterende, langhoudende krullen en golven. Zou dit ook bij mijn lange haar werken? Lees snel verder

Automatische magie: Hoe werkt het?

De BabyLiss Wave Secret Air maakt krullen creëren eenvoudiger dan ooit. Je hoeft alleen maar je haarlok in de tang te plaatsen en deze te sluiten. De automatische krultang doet de rest. De keramische krulkamer trekt je haar voorzichtig naar binnen, waar het nauwkeurig wordt verwarmd om een perfecte golf te vormen. Vervolgens open je de tang en dan gaat het koelsysteem aan het werk: je haar wordt afgekoeld om zo de houdbaarheid van je krullen te verlengen. Zo simpel is het!

Langdurige krullen, zelfs op langer haar

Dankzij de ruime krulkamer van de BabyLiss Wave Secret Air zijn moeiteloze, losse krullen nu binnen handbereik, zelfs als je langer haar hebt zoals ik. Deze krultang is ontworpen om iedere lok met zorg te behandelen. Wel blijft het natuurlijk belangrijk om je haar goed klitvrij te maken en te beschermen tegen de hitte van de krultang.

Volledige controle over je stijl

Een van de meest opvallende functies van deze krultang is de controle over de krulrichting. Naast dat ik de tang zelf heb getest, heb ik hem ook samen met mijn kapper getest. En mijn kapper ontdekte iets wat mij nog niet was opgevallen: de krultang wisselt de wijze van krullen zelf af! De ene keer linksom en de andere keer rechtsom. Dit geeft het meest natuurlijke effect. Mijn kapper gaf aan dat veel consumenten als zij zelf hun haar krullen altijd een voorkeurskant hebben (linksom of rechtsom). Met deze tang hoef je daar dus niet over na te denken en wisselt het vanzelf af.

Mijn ervaring met de BaByliss Wave Secret Air

Tijd om dieper in te gaan op mijn ervaring met de BabyLiss Wave Secret Air krultang. Zoals ik al aangaf: ik ben aangenaam verrast door het gemak en efficiëntie ervan. De automatische functie bespaart niet alleen tijd, maar het zorgt er ook voor dat elke krul langer blijft zitten omdat deze door te tang ook wordt afgekoeld. Mijn haar heeft de neiging om krullen snel te laten uitzakken. Maar met deze krultang is dat een stuk minder. Ik heb een dag later zelfs nog een lichte slag in mijn haar en dat vind ik fijn. Want daardoor is het model dat ik in mijn haar heb laten knippen ook beter zichtbaar.

Zoals ik heb aangegeven heb ik de tang ook samen met mijn kapper getest. Naast het feit dat de krultang linksom en rechtsom afwisselt, waren er nog wat punten die hem opvielen. Een daarvan is het koelen van het haar. Je kan de tang op een hitte van 230 graden zetten. Dat is natuurlijk best wel heet. Volgens mijn kapper zou de tang dan langer moeten koelen dan hij doet. Dus dat punt wil ik graag meegeven aan BabyLiss. Daarnaast gaf mijn kapper aan dat het echt belangrijk is dat je goede plukken pakt en dat je deze goed in de tang steekt. Doe je dit niet, dan kan de tang vastlopen. Gelukkig is dat niet gebeurt bij ons.

Conclusie: Upgrade je Haarstijl met Gemak

De BabyLiss Wave Secret Air automatische krultang is een absolute gamechanger voor iedereen die op zoek is naar een moeiteloze manier om prachtige krullen en golven te creëren. Of je nu een beautyfanaat bent of net begint met het ontdekken van haarstyling, deze krultang is geschikt voor iedereen.

Samenvatting

Product: Wave Secret Air automatische krultang
Merk: BabyLiss
Verkrijgbaar: Webshop BabyLiss
Prijs: € 179,90
Cijfer: 9

*Dit product heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*