26 februari

Loveli Coconut Body Wash winactie

Winactie , , , , , , , , , , ,

Loveli Body Wash coconut

Hieperdepiep, hoera voor mij! Want vandaag is mijn verjaardag. Als je jarig bent moet je trakteren, daarom geef ik mijn favoriete body wash: Loveli Coconut weg. Wil jij kans maken op deze heerlijke Body Wash? Lees dan snel verder wat je moet doen.

Loveli Body Wash Coconut

De geur van Coconut is echt mijn all time favorite geur voor huidverzorging. De 100% natuurlijke Body wash van Loveli is superzacht voor je huid. Het heerlijke schuim is gemaakt van kokosolie en is mild en niet irriterend. Je kunt het ook als scheerschuim gebruiken. Met de heerlijk tropische geur van Coconut!

HOE WIN JE DEZE BODY WASH?

Nu heb ik jullie natuurlijk helemaal enthousiast gemaakt voor deze heerlijke Body Wash. Tijd om te vertellen wat je moet doen om kans te maken. 

  • Volg @loveli_care op Instagram
  • Volg mij (@daisybeautyglow) op Instagram (Volg je mij al? Like & save dan mijn laatste post)
  • Laat in een reactie (bijvoorbeeld een felicitatie  )onderaan dit artikel weten dat je meedoet.

BONUS KANS

Voor een extra kans deel je de winactie in je story.

Succes allemaal!

Deze winactie duurt tot 4 maart 2024 en de winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*