18 november

De perfecte, girly autumn look

Fashion , , , , , , , , , , , , , , , ,

Voor trouwe volgers van mij is het allang geen geheim meer dat ik een echte zomerliefhebber ben. De herfst en de winter sla ik het liefste over. Die seizoenen zijn veel te koud en te nat voor mij. Het enige leuke aan de veranderende seizoenen vind ik dat je ook je garderobe weer kan updaten. En als je een paar leuke items aan je herfst en winter garderobe weet toe te voegen, dan valt het allemaal best wel mee. (toch? ;-)).

Ik weet van mezelf dat ik geen echte fashion blogger ben en ik loop ook zeker niet voorop in de modetrends. Inmiddels weet ik wel hoe ik mijn stijl het beste kan omschrijven: vrouwelijk, sexy, stijlvol en vrolijk. Tenminste, dat vind ik zelf vooral. 🙂 Ik draag het liefste jurkjes en rokjes. Vooral in de zomer uiteraard! Maar ook in de herfst en winter kun je nog volop jurkjes dragen. Wel in combinatie met een panty natuurlijk.

Als er een webshop is met leuke kleding en sieraden voor een leuke prijs, dan is het wel My Jewellery. Je vindt er de leukste jurkjes en rokjes die helemaal meegaan met de laatste trends en dat ook nog eens voor een vriendelijke prijs. Ik heb er ook weer een leuke autumn outfit bij elkaar geshopt en die laat ik jullie vandaag zien. 🙂

In de herfst en winter draag ik veel zwarte kleding. Dit is namelijk makkelijk te combineren en eigenlijk altijd goed vind ik. Eigenlijk vind ik dat ik teveel zwart draag, dus ik probeer minder zwarte items aan mijn garderobe toe te voegen. Bij My Jewellery vond ik dit rokje met mooie rode en bruine bloemen. Perfect voor de herfst en helemaal matched met de herfstkleuren die je nu volop buiten ziet.

Zoals je ziet laat dit rokje zich heel leuk combineren met een panty met een tof printje (ook My Jewellery!) en een zwarte trui en leren jas. Het helemaal afstappen van zwart is me nog niet gelukt zoals jullie zien.

Al een tijdje wilde ik een leuke earcuff om eens te kijken hoe ik dat bij mezelf vond staan. Bij My Jewellery vond ik er eentje met leuke bloemetjes. Stoer en girly tegelijk en perfect voor deze look vind ik.

Om de look toch nog een stoer en sportief tintje te geven, combineer ik het rokje met mijn biker boots die ik bij Omoda heb gescoord. Alles zo bij elkaar ziet er uit als een leuke girly autumn look vind ik. Ik ben er erg blij mee.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze look vinden. Als jullie er meer over willen weten, vraag het me gerust!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*