De perfecte, girly autumn look

Categories Fashion

Voor trouwe volgers van mij is het allang geen geheim meer dat ik een echte zomerliefhebber ben. De herfst en de winter sla ik het liefste over. Die seizoenen zijn veel te koud en te nat voor mij. Het enige leuke aan de veranderende seizoenen vind ik dat je ook je garderobe weer kan updaten. En als je een paar leuke items aan je herfst en winter garderobe weet toe te voegen, dan valt het allemaal best wel mee. (toch? ;-)).

Ik weet van mezelf dat ik geen echte fashion blogger ben en ik loop ook zeker niet voorop in de modetrends. Inmiddels weet ik wel hoe ik mijn stijl het beste kan omschrijven: vrouwelijk, sexy, stijlvol en vrolijk. Tenminste, dat vind ik zelf vooral. 🙂 Ik draag het liefste jurkjes en rokjes. Vooral in de zomer uiteraard! Maar ook in de herfst en winter kun je nog volop jurkjes dragen. Wel in combinatie met een panty natuurlijk.

Als er een webshop is met leuke kleding en sieraden voor een leuke prijs, dan is het wel My Jewellery. Je vindt er de leukste jurkjes en rokjes die helemaal meegaan met de laatste trends en dat ook nog eens voor een vriendelijke prijs. Ik heb er ook weer een leuke autumn outfit bij elkaar geshopt en die laat ik jullie vandaag zien. 🙂

In de herfst en winter draag ik veel zwarte kleding. Dit is namelijk makkelijk te combineren en eigenlijk altijd goed vind ik. Eigenlijk vind ik dat ik teveel zwart draag, dus ik probeer minder zwarte items aan mijn garderobe toe te voegen. Bij My Jewellery vond ik dit rokje met mooie rode en bruine bloemen. Perfect voor de herfst en helemaal matched met de herfstkleuren die je nu volop buiten ziet.

Zoals je ziet laat dit rokje zich heel leuk combineren met een panty met een tof printje (ook My Jewellery!) en een zwarte trui en leren jas. Het helemaal afstappen van zwart is me nog niet gelukt zoals jullie zien.

Al een tijdje wilde ik een leuke earcuff om eens te kijken hoe ik dat bij mezelf vond staan. Bij My Jewellery vond ik er eentje met leuke bloemetjes. Stoer en girly tegelijk en perfect voor deze look vind ik.

Om de look toch nog een stoer en sportief tintje te geven, combineer ik het rokje met mijn biker boots die ik bij Omoda heb gescoord. Alles zo bij elkaar ziet er uit als een leuke girly autumn look vind ik. Ik ben er erg blij mee.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze look vinden. Als jullie er meer over willen weten, vraag het me gerust!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

9 thoughts on “De perfecte, girly autumn look

 1. Na een warme zomer vind ik het toch leuk om terug wollen truien en zachte sokken aan te trekken.
  De kou vind ik niet zo erg, constante regen is wel iets minder.
  De herfst draag ik ‘uit gemak’ haast altijd broeken.
  Ik hou van lederen jasjes, oversized sjaals en boots.
  Mooie look!

 2. ik vind het een heel erg leuk outfit en een super herfstig rokje. Maar ik moet wel eerlijk bekenendat aan mij niet echt een fashion blogger verloren gaat…

 3. Ik vind het een hele leuke look, ik houd sowieso erg van biker boots en leren jasjes dus ja…Ik zou zelf op mijn leeftijd niet meer zo’n kort rokje dragen maar ik had vroeger best vaak dit soort outfits aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*