8 november

Action make-up remover pads

Beauty, Review , , , , , , , , , , , , ,

Het dragen van make-up is natuurlijk super leuk, maar het is ook heel belangrijk om dit elke avond weer van je gezicht te verwijderen. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik gebruikte dan vaak een wattenschijfje. Je weet wel, zo’n witte van watten gemaakt die je na gebruik weggooit. En ik zei inderdaad gebruikte, want tegenwoordig gebruik ik herbruikbare make-up remover pads en die kocht ik bij Action.

Action make-up remover pads

De pads van de Action hebben een ronde vorm en zijn groen van kleur. Ik vind ze zacht aanvoelen en de textuur lijkt een beetje op badstof. Het formaat is ook iets groter dan een wattenschijfje.

Het gebruik van de make-up remover pads is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de pads nat maken en dan kan je ze gebruiken.

Doordat de pads zo zacht zijn voelt het heel aangenaam aan op je gezicht. Dat wel zo prettig aangezien je ermee over je gezicht moet wrijven om de make-up te verwijderen.

Voor een wat zwaardere ooglook is het niet voldoende om alleen water te gebruiken vind ik. Ik breng dan eerst reinigingsmelk aan op mijn ogen waarmee ik de make-up los week. Vervolgens gebruik ik een natte pad om het te verwijderen. Dan is het wel voldoende om mijn make-up te verwijderen.

Sinds ik ben begonnen met het gebruiken van de make-up remover pads van Action, gebruik ik veel minder wettenschijfjes en heb ik het idee dat ik een bijdrage lever aan minder verspilling van single use producten. Het enige waar ik wettenschijfjes nu nog voor gebruik is om nagellak te verwijderen.

De pads reinig je door ze te wassen in de wasmachine. Doordat ze verpakt zitten in een waszakje, is de kans dat je ze kwijt raakt in de wasmachine ook niet zo groot. En de pads zijn dus herbruikbaar. Dat is duurzaam en ook fijn voor je portemonnee. Want voor tien pads betaal je slechts € 1,99.

Conclusie

Nadat ik even moest wennen, ben ik nu erg blij met de make-up remover pads van de Action. Ik vind ze fijn in gebruik en ze zijn goed om make-up te verwijderen. Bovendien ben ik met het gebruik duurzaam bezig en dat vind ik belangrijk.

Samenvatting

Product: Wasbare make-up remover pads
Verkrijgbaar: Action
Prijs: € 1,99
Cijfer: 8

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*