21 november

Ideal of Sweden Black Week 2021

Lifestyle , , , , , , , , , , , , , ,

Vrijdag is het Black Friday en dat betekent: shoppen met korting. Maar bij Ideal Of Sweden pakken ze het nog grootser aan met een heuse black week! Dat houdt in: de hele week shoppen met veel korting.

Zo vlak voor de feestdagen is dat natuurlijk super mooi. Maar ik mag het nog mooier maken, want met mijn kortingscode DaisyBG krijg je 50% korting en ook nog eens gratis verzending.

Cadeautips

Wellicht zijn er nog hulp Sinterklazen of kerstmannen die nog niet klaar zijn met het kopen van alle cadeaus. Dan is deze aanbieding natuurlijk top, want: iedereen heeft wel een smartphone. Een nieuw hoesje is dan natuurlijk een super leuk cadeau om te geven.

Maar Ideal of Sweden verkoopt ook leuke tassen (heb je nooit genoeg) en wat dacht je van een fijne waterfles (bye bye wegwerp plastic). Kortom: keuze genoeg in de webshop en jij maakt weer mensen blij met mooie cadeaus. Mijn code DaisyBG werkt op alles in de webshop dus leef je lekker uit.

Printed Case Golden Ruby

Het hoesje dat ik heb uitgekozen is de printed case Golden Ruby. Deze heeft een mooie donkerroze marble print met koud. Ik vind het er erg chique uit zien.

Het hoesje pas perfect om mijn iPhone 12 en geeft deze een mooie fashionable uitstraling. Ik ben er erg blij mee.

Black week

Let op: Black Week duurt maar tot 26 november dus wacht niet te lang met shoppen. Ik heb mijn nieuwe phone case in ieder geval alvast besteld.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*