2 juni

Demak’up Detox Challenge kick off

Beautyglow , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Veel vrouwen reinigen hun gezicht onvoldoende. Sommige vrouwen gaan zelfs slapen met make-up op hun gezicht. Dit is echt super slecht voor je huid en je krijgt er ook snel onzuiverheden door. Je huid kan er grauwer gaan uit zien en je krijgt sneller rimpels. Dit wil je niet!

 

Demak’up daagt je uit

Demak’up daagt alle vrouwen van Nederland uit om deel te nemen aan de allereerste Demak’up Detox Challenge! Gedurende deze challenge volg je elke dag een stap van de kalender en reinig je jouw huid grondig. Hiervoor heb je geen dure reinigingsproducten nodig, in tegendeel. Je kunt deze challenge volgen met producten die je gewoon in je keukenkastje hebt staan!

 

DIY gezichtsbehandelingen

In samenwerking met huidtherapeut Kim Berger heeft Demak’up super leuke gezichtsbehandelingen ontwikkeld die je gewoon thuis kunt uitvoeren met allemaal huis-, tuin-, en keukenproducten. De recepten zijn heel makkelijk te maken en heel makkelijk uit te voeren.

 

Grapefruit en groene thee toner / masker

Omdat ik jullie graag wil meenemen gedurende mijn Demak’up Detox Challenge laat ik jullie vandaag zien hoe ik de Grapefruit en Groene thee toner maak. Deze toner zit boordevol anti-oxidanten en is ook goed te gebruiken als een masker. Een multifuntioneel producten.

 

En nu jullie!

Nu is het jullie beurt! BeautyGlow lezeressen zijn natuurlijk al heel goed bezig met het verzorgen van hun huid (daar ga ik vanuit!), maar een extra detox op zijn tijd kan geen kwaad! Start dus vandaag nog en maak deze fijne toner (masker) om jouw Detox een kickstart te geven.

Reacties

  • Nou ik reinig mijn huid iedere dag goed en ik heb een hele gevoelige huid,dus ik sla de detox over.

    Groetjes

  • Wat leuk om een video te zien hoe je de toner hebt gemaakt. Ik ga deze toner ook zeker nog maken! Ik ben begon met een lekker vers maskertje/scrub!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*