22 juni

Trouwen: Save the date

Trouwen , , , , , , , , , ,

Het is alweer een tijd geleden dat wij onze Save the Date kaart hebben verzonden. Toch leek het mij leuk om onze kaart nog even aan jullie te laten zien.

Save the date

Wat is een save the date eigenlijk? Eigenlijk is een Save the date een soort uitnodiging die je voorafgaand aan de echte uitnodiging stuurt. Vooral bij bruiloften is dit heel gebruikelijk. Je wilt immers dat iedereen jouw trouwdatum vrij houdt in de agenda. Op de Save the date staat welke datum iedereen moet vrijhouden. Ook staat erop waarom de datum vrij gehouden moet worden en dat er meer informatie volgt.

Onze Save the date

Onze Save the date was geheel in ons thema: Parijs en mintgroen, of eigenlijk meer vintage blue. Alle credits voor onze Save the date gaan naar Rick. Hij kwam met het originele idee om eer een bierviltje van te maken. Dit bierviltje kan iedereen op zijn tafel neerleggen en er dus elke dag naar kijken. Zo kon niemand onze dag vergeten.

Ook het ontwerp is helemaal van Rick zijn hand. Bovenaan staat de Eiffeltoren in het klein afgebeeld. Dit hebben we gedaan omdat Rick mij daar natuurlijk ten huwelijk heeft gevraagd. Daaronder staat de datum en onderin ons “logo” de ribbon met onze namen erop.

Ik ben nog steeds erg blij met onze Save the date en daarom wilde ik er een apart artikel over schrijven voor jullie. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en te bekijken. Hebben jullie wel eens een Save the date gestuurd of ontvangen?

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*