27 mei

Vision zonnebrand, jouw maatje tijdens het sporten

Winactie , , , , , , ,

Ik heb jullie al eerder verteld dat ik fan ben van Vision zonnebrand. Deze zonnebrand is wat mij betreft echt ideaal als je er niet van houd om steeds, om de twee uur, jezelf opnieuw in te smeren. Met Vision hoeft dat namelijk niet. En dat is wat mij betreft vooral tijdens het sporten ideaal.

 

Vision en sporten

Zoals jullie weten tennis ik. Vooral in de zomer en het voorjaar is het werkelijk waar genieten om in het zonnetje te tennissen. Die zon op je huid is heerlijk! Je bent lekker aan het sporten en je verkleurd nog ook. Maar je moet jezelf wel goed insmeren. Als je tennist is dat een nadeel, je handen worden vettig van de zonnebrandcrème. Met Vision hoeft dat dus niet.

Je smeert jezelf thuis, voordat je naar de tennisbaan vertrekt in met zonnebrand van Vision en de rest van de dag hoef je nergens meer aan te denken. Ideaal! Mijn team en ik zijn fan.

 

Win-actie

Omdat ik het belangrijk vind dat jullie jezelf goed beschermen, geef ik jullie graag ook de kans om Vision eens uit te proberen. Ik geef 10 proefverpakkingen weg aan mijn trouwe lezeressen. Het enige wat ik ervoor terug vraag is:

Maar liefst 10 trouwe volgers krijgen een tubetje Vision toegestuurd. Leuk toch! Deze winacite loopt tot: 7 juni 2015.

 

Reacties

  • Dat klinkt goed! Blijft het echt heel de dag werken? Dat zou wel heel fijn zijn.

    Ik doe graag mee met de winactie! Ik ga regelmatig een grote wandeltocht maken dus dit zou heel goed uitkomen!

  • Klinkt goed zeg! Handig nu het festival seizoen er aan zit te komen, kan ik mijn drinkbekertje beter vasthouden haha! Ik ben je gaan volgen op Bloglovin 🙂

  • Ooohh ik ben hier heel benieuwd naar. Komt ook heel goed van pas nu het festivalseizoen weer begonnen is… als je een beetje lekker weer hebt, sta je de hele dag in de zon te dansen (en te zweten) maar je wilt liever niet een tas vol spullen meenemen. Ik dus dus graag mee!

  • Dat klinkt als een erg handige zonnebrandcrème. Vaak smeer je je 1x per dag in, en vergeet je het daarna waardoor je per ongeluk toch verbrand. Denk aan een dagje shoppen, een dagje sightseeing of inderdaad sporten.
    Mijn lichte huidje verbrand sowieso al vrij snel, dus ik ben erg benieuwd naar deze zonnebrandcrème.
    Ik ben je bij deze gaan volgen op Bloglovin 🙂

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*