Dior Addict gloss

Categories Beautyglow

Ik heb al wat make-up producten van Dior in mijn bezit. Maar dat zijn oogschaduwdoosjes (mini varianten) en mascara. Een lipgloss had ik nog niet, dus het leek me leuk om er een aan te schaffen! Ik heb me laten adviseren door een dame bij Douglas en heb toen voor deze mooie koraalachtige kleur gekozen!

 

Ik vind de verpakking al mooi. Een mooi zilver doosje. Helaas zie je mijn vingerafdruk er al op staan, maar ja, het blijft mooi!

Dan de gloss: wauw! Een mooie doorzichtige huls met een zilveren dop! Je kunt de lipgloss kleur goed door de huls heen zien!

De gloss brengt makkelijk aan. De applicator is een kwastje, dit zorgt ervoor dat je de gloss makkelijk op je lippen kunt verdelen. Verder is de gloss niet plakkerig en wel lang houdbaar! I love it!

Ik ben helemaal blij met mijn aankoop! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te bekijken!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

1 thought on “Dior Addict gloss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*