30 juli

Review ECOCO cosmetic glove

Review , ,

Het klinkt ideaal: al je make-up verwijderen met alleen een washandje. Maar niet met zomaar een washandje, maar met ECOCO cosmetic glove. Wat is dat eigenlijk?

De Ecoco Cosmetic Glove is speciaal ontwikkeld om make-up te verwijderen. Zelfs waterproof mascara!

Ze zorgt tegelijkertijd voor een mini-scrub. Hierdoor wordt niet alleen eventuele make-up verwijderd maar ook dode huidcellen en bacteriën. Daarnaast stimuleert deze scrub de doorbloeding van de huid. De huid wordt vitaal en voelt zacht aan. De Glove heeft positieve anti-aging effecten en werkt zelfs tegen acné!

 

Kijk die omschrijving klinkt al heel goed! Ik ben nieuwsgierig!  Ecoco cosmetic glove omschrijft de werking van het product als volgt:

De unieke zachte XXT-S microvezels hebben de eigenschap ‘vervuiling’ op te nemen. De ronde, holle vezels dringen diep in de bovenhuid en lopen vol met make-up of andere verontreiniging. Eigenschappen die bijvoorbeeld katoen of cellulose (papier) niet hebben.

Maak de Ecoco Cosmetic Glove nat met schoon water – warm of koud – en verwijder make-up snel en effectief. Er hoeven géén andere reinigingsproducten gebruikt te worden. Alleen water!

 

De test!

Na al deze positieve verhalen is het tijd om de glove zelf eens te testen. De glove zit in een plastic verpakking met op de achterkant vermeld hoe je het product dient te gebruiken. Omdat je door het gebruik van deze glove geen reinigingsproducten meer nodig hebt, is de kans op irritatie van de huid ook kleiner.

Ik gebruik de glove aan het einde van de dag. Ik heb waterproof mascara met eyeliner op en blush op mijn wangen.

Ik maak de glove nat. Je voelt eigenlijk al gelijk dat de glove niet vergelijkbaar is met een gewoon washandje.

Ik wrijf voorzichtig met de glove over mijn ogen. Daarna kijk ik even en ik zie een grote zwarte vlek op mijn glove. Onder mijn ogen zit ook een beetje zwart, dus ik moet nog iets harder boenen. Dit boenen is overigens niet irriterend voor mijn ogen.

Het boenen is ook niet vervelend voor de rest van mijn gezicht. Het voelt zelfs als een lichte scrub. Dat is wel fijn. Mijn huid voelt na gebruik heerlijk zacht en schoon aan.

Op onderstaande foto zie je het resultaat. Op de foto rechts is schoon en links niet. Verbazingwekkend!

Ik ben verrast, ik moet eerlijk bekennen dat ik vooraf een beetje sceptisch was hierover, maar het werkt echt! Zo ziet mijn gezicht er volledig gereinigd uit!

Ik ben tevreden over de glove! Na gebruik gooi ik hem gewoon in de wasmachine. Daarna is hij weer als nieuw en klaar voor gebruik. De glove kan 500 keer gewassen worden op 30, 60 of 90 graden. Dit afhankelijk van hoe vies de glove is natuurlijk.

 

Ben je het zat om op vakantie al die reinigingsproducten voor je gezicht mee te nemen? Schaf dan zeker deze glove aan! Ruimte en gewicht besparend en net zo effectief! Mijn huidje voelde schoon en zacht aan na gebruik.

 

Samenvatting

Product: Cosmetic glove

Merk: Ecoco

Verkrijgbaar: Sylvisa webshop

Prijs: € 6,95

Cijfer: 8

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*