23 juli

Scrubben in de zomer

Beautyglow , , ,

Veel meiden zijn bang om hun bruine kleurtje kwijt te raken als zij zichzelf scrubben in de zomer. Echter, niets is minder waar! Door te scrubben haal je de dode huidcellen weg en wordt je veel egaler bruin!

Natuurlijk is het niet verstandig om jezelf na het zonnen te scrubben. Je huidje is dan nog veel te gevoelig. Het is beter om je huid te scrubben de avond voordat je de zon in gaat. Zoals jullie vast wel weten kun je voor je gezicht het beste een peeling gebruiken in plaats van een scrub met korrels. Gebruik sowieso nooit een lichaamsscrub op je gezicht

 

Op vakantie ga je natuurlijk elke dag de zon in. Ook dan kun je scrubben, maar doe dit niet de eerste dagen omdat je huidje dan nog het meest gevoelig is. Gebruik op vakantie ook een minder grove scrub dan thuis.

 

Ik probeer mijzelf 2 keer per week te scrubben. Thuis gebruik ik voor mijn lichaam altijd die heerlijke seasalt scrub van Action. Voor mijn gezicht gebruik in Philosophy Microdelivery peel een keer per week en daarnaast nog een keer per week de Enzymatic Skin peeling van Hannah. Zowel mijn gezichtshuid als mijn lichaam worden hier super zacht en egaal bruin van!

Scrubben jullie je lichaam in de zomer en op vakantie?

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*