24 mei

Diorshow new look catwalk eye makeup

Beautyglow , , ,

Mijn mascara was wel aan vervanging toe. Sowieso was ik niet erg tevreden over de mascara die ik nu dagelijks gebruik: Miss Sporty. Het borsteltje vond ik niet fijn en de mascara zag er vies uit. Blech. Bij Douglas zag ik dit setje liggen van Dior. Een mascara met een oogschaduw mini palette. Super leuk!

Ik heb al vaker dit soort setjes van Dior aangeschaft en keer op keer ben ik weer blij. Ondanks dat het een mini palette is, kun je er erg lang mee doen en het pigment is ook super. Er waren twee varianten van deze setjes, ik ben voor Diorshow gegaan omdat daar een palette bij zat met groene kleuren  en daar houd ik wel van.

De verpakking is al super mooi: een zilver doosje met op de achterkant een foto van wat er in de verpakking zit.

Als je de verpakking open maakt, zie je in een zwart plastic de mascara en het palette liggen. De mascara zit ook nog eens verpakt in een zilveren doosje.

Ik heb de mascara nog niet gebruikt, maar ik ken het effect van deze mascara wel omdat ik er al eens een mini variant van heb gehad. De mascara heeft een dikke huls die volledig zwart is. Aan de rand zit een mooie zilveren rand waarin het logo van Dior meerdere malen staat gedrukt. Op de zijkant van de mascara staat ook Dior in het zilver gedrukt. Het borsteltje is klein en van plastic. Dit vind ik zelf altijd de fijnste borsteltjes omdat je daarmee makkelijk je onderste wimpers kunt aanzetten. De kleur van de mascara is 090 Noir New Look.

Het palette heeft een mooie donkerblauwe kleur. In het zilver staat er Dior op het deksel vermeld met daaronder in een soort schaduw de letters CD. Het palette bevat 5 prachtige kleuren die mooi bij elkaar passen. De witte kleur is mooi als highlighter en de andere kleuren laten zich ook mooi met elkaar combineren. In het deksel zit een spiegel. De kleur van dit palette 454 Royal Kaki.

Hierbij wat swatches van het palette.

 

Bella vond het ook erg mooi

Ik ben echt super blij met mijn aankoop. Daarom wilde ik deze graag aan jullie laten zien. Ik zal binnenkort een look met deze set posten zodat jullie dat ook eens kunnen zien!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*