23 mei

FOTD Mintgroen en naturel kleuren

Beautyglow

Ik vind mintgroen een mooie oogschaduwkleur, maar alleen mintgroen op mijn ogen vond ik net wat “te”. Daarom heb ik de kleur gecombineerd met naturel tinten in een bruine kleur. Ik heb hiervoor mijn 88 palette gebruikt en ben een beetje gaan spelen met de kleuren. Na veel blenden is dit het resultaat. Je ziet het mintgroene wel maar het is niet overheersend.

Producten

Ik heb voor deze look de volgende producten gebruikt.

The Body Shop BB cream en Ginvera BB cream

Om mijn gezicht te egaliseren heb ik de BB cream van The Body Shop en de BB cream van Ginvera met elkaar gecombineerd. Dit vind ik de meest natuurlijke look geven.

 

Lancôme Maquifinish poudre

Om alles te fixeren en de glans weg te halen heb ik Lancôme Maquifinish Poudre gebruikt. Dit is een transparante poeder. Ik heb deze ooit van mijn moeder gekregen en weet dus niet of dit nog te koop is.

 

Urban Decay Eyeshadow primer potion

Om ervoor te zorgen dat de oogschaduw goed blijft zitten heb ik op mijn volledige ooglid oogschaduwbasis van Urban Decay aangebracht.

 

88 palette

Van mijn 88 palette heb ik de kleuren gebruikt die hierboven zijn aangekruist. Onder mijn wenkbrauw heb ik de lichte witte kleur aangebracht. In mijn binnenste ooghoek heb ik de mintgroene kleur aangebracht. Daarnaast heb ik de bruine kleur gebruikt die in de achterste rij staat en de donkere bruine kleur heb ik in mijn crease aangebracht. Dit alles heb ik met elkaar geblend.

 

Bourjois Clubbin waterproof oogpotlood

Ik heb met een zwart oogpotlood een lijntje gezet op mijn traanbuis.

 

Chanel subliem de chanel mascara

Tot slot heb ik zwarte mascara aangebracht.

 

Maybelline mousse bronzer

Om mijn gezicht een beetje te shapen heb ik de mousse bronzer van Maybelline gebruikt.

 

Chanel Tweet pink

Als blush heb ik Chanel tweet pink gebruikt.

 

Lancôme Butterflies fever

Als highlighter heb ik butterflies fever van Lancôme gebruikt.

 

Chanel Diamond rosé

De lipgloss die ik draag is mijn favoriete lipgloss van Chanel: Diamond rose.

 

Close-up ooglook

Hierbij een close-up van mijn ooglook.

 

 

De volledige look

Hierbij nog een foto van de volledige look!

 

Dit was mijn FOTD, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te bekijken!

 

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*