13 januari

Earparty met HEMA

Fashion , , , , , ,

Een van de trends in 2020 is een mooie Earparty. Een earparty is een mooie combinatie van verschillende oorbellen die je bij elkaar draagt. Van ringetjes tot knopjes, met en zonder hangertjes. Alles kan, als het maar mooi met elkaar matcht. Ik vind dit een hele leuke trend.

Het meedoen met deze trend hoeft helemaal niet duur te zijn. Ik kwam bij HEMA namelijk hele leuke oorbellen tegen in verschillende stijlen en allemaal sterling zilver. Top!

Ik vind het zelf kleine ringetjes erg leuk. Met en zonder hangertjes. Ik heb al ringetjes zonder hangertjes, dus ik kocht een exemplaar met met een hangertje eraan.

Knopjes die verbonden zijn met een kettinkje vind ik altijd erg leuk. Dus daar heb ik ook een setje van aangeschaft.

Ook kocht ik twee sets met leuke knopjes: sterretjes en veertjes. Heel leuk om te combineren in je oor.

De prijzen van deze oorbellen kun je zien op de doosjes. Momenteel betaal je voor elk tweede paar oorbellen de helft van de prijs bij HEMA. Dus mocht je nog twijfelen, ik zou nu gaan ;-).

Natuurlijk heb ik gelijk een paar van de oorbellen in mijn oor gedaan. Ik besloot om voor de veer hangertjes te gaan en de knopjes met het kettinkje. Het kleine oorringetje in mijn derde oorgaatje had ik al (deze is van My Unique Style). Ik vind het een leuke earparty als ik het zo bij elkaar zie. En ik heb nu weer een voorraadje oorbellen om lekker te mixen en matchen. Ik twijfel al een tijdje over een helix piercing, die vind ik namelijk ook altijd erg mooi. Alleen ben ik bang voor een bloemkool oor, dus ik heb het nog niet aan gedurfd.

Vinden jullie deze trend ook zo leuk en doen jullie er ook aan mee? Deze oorbellen heb ik overigens zelf aangeschaft, dus deze post is niet gesponsord.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*