8 oktober

Een dekbed van DekbedDiscounter

Beautyglow , , , , , , , ,

Zoals jullie weten hebben wij laatst ons huis verkocht. Daar ben ik echt super blij mee! Maar de voorbereiding voor de verkoop was wel even een klus. Je wilt natuurlijk dat je huis zo’n beetje iedereen aanspreekt en daarom moet het er zo neutraal mogelijk uitzien. Zo heb ik voor de bezichtigingen alle foto’s uit huis verwijderd. Jeetje, wat werd mijn huis daar onpersoonlijk van. Ik ben namelijk enorm fan van foto’s en ik vind het super leuk om ze door mijn huis neer te zetten. Maar wat moet dat moet.

 

Maar met alleen foto’s weghalen ben je er niet. Je hele huis, dus ook je slaapkamer, moet er zo neutraal mogelijk uitzien. Nou heb ik geen gekke kleuren op de muren of iets dergelijks, maar ik wilde toch nog ‘iets’ doen in mijn slaapkamer om ervoor te zorgen dat hij iedereen aanspreekt. Met een simpele aanpassing was dat zo gedaan: namelijk een nieuw dekbed.

 

Dekbed-Discounter.nl

Via DekbedDiscounter ging ik op zoek naar een nieuw dekbed. Ze hebben een heel breed assortiment met keuze voor iedereen. Van drukke printjes tot simpele strakke dekbedden. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een mooi, wit dekbed. Ik vind dit namelijk in hotels ook altijd erg mooi en neutraler ga je bijna niet vinden. Bovendien willen wij een nieuw bed gaan kopen voor in ons nieuwe huis en een wit dekbed past eigenlijk wel bij elk soort bed.

Na een paar dagen had ik mijn dekbed in huis en kon ik mijn bed gaan opmaken. Omdat alles wit misschien een beetje saai is, koos ik ervoor om bij mijn dekbed een matrashoes te bestellen in een frisse blauwe kleur. Dit breekt het wit een beetje en zo is het toch een beetje spannend tussen de lakens ;-).

De kussenhoezen en het dekbedovertrek passen perfect. Hetzelfde geldt voor de matrashoes. De stof voelt lekker aan en ook een beetje krakend. Ja sorry, ik weet niet hoe ik het anders kan omschrijven. Maar het voelt eigenlijk net zo als je bed aanvoelt in een hotel. Erg fijn!

We hebben inmiddels al een aantal malen onder dit nieuwe dekbed geslapen en zowel ik als Rick zijn van mening dat dit dekbed erg fijn is. Het ziet er fris uit, voelt fris aan en slaapt heerlijk. Het voelt letterlijk alsof je in een hotelbed slaapt. De prijs is ook nog eens prima: 49,95 euro. Het enige nadeel vind ik dat het dekbed wel snel kreukt. Hoe strak je hem ook aantrekt met opmaken, je blijft kreukels zien.

 

Conclusie

Wij zijn tevreden over ons nieuwe dekbed. En ons huis is verkocht, dus wie weet heeft dit nieuwe dekbed geholpen? 😉 Als ik een nadeel moet noemen dan vind ik het kreukelen wel een nadeel.

 

Samenvatting

Product: Dekbedovertrek Uni Cotton – Wit
Merk: Dekbed Discounter
Verkrijgbaar: www.dekbed-discounter.nl
Prijs: 49,95 euro
Cijfer: 8 (want hij kreukt wel snel)

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*