6 oktober

Mijn sportdagboek nr. 50

Sporten , , ,

Deze week heb ik het mega druk gehad op werk. Niet normaal meer. Hierdoor schoot het sporten erbij in. Geen excuus ik was gewoon doodmoe toen ik thuis kwam.

Maandag 24 september 2018

Maandag heb ik niet gesport

 

Dinsdag 25 september 2018

Dinsdag heb ik niet gesport

 

Woensdag 26 september 2018

Woensdag heb ik niet gesport

 

Donderdag 27 september 2018

Het wordt een beetje eentonig, maar ook donderdag heb ik niet gesport.

 

Vrijdag 28 september 2018

Vrijdag ging ik uiteten, maar we gingen pas laat. Daarom besloot ik voor het eten een kort stukje te gaan hardlopen. Ik liep ongeveer 2,75 km. Het voelde goed om toch iets gedaan te hebben.

 

Zaterdag 29 september 2018

Zaterdag ochtend had ik eerst mijn Mom in Balance Back in Shape les. Het was een fijne, pittige les. Ik voelde alleen in mijn bekkenbodem een beetje dat ik de dag ervoor was gaan hardlopen. Dus ik moest een beetje rustig aan doen. Daarna wilde ik gaan paardrijden, ik had er helemaal zin in. Maar bij het opstappen verdraaide ik mijn knie weer. Het deed zo’n pijn dat ik niet eens mijn been kon laten hangen of lopen. Ik baalde enorm en moest mijn ritjes afbreken.

Zondag 30 september

Zondag had ik een verjaardag en ik had nog last van mijn knie. Dus ik heb niets gedaan.

 

Dit was mijn sportweek van de afgelopen week. Niet heel veel activiteit maar toch wel iets gedaan.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*