2 februari

Een stralende huid, ook in de winter!

Beauty , , , , ,

Wil je er ook in de winter weer stralend uit zien? Met deze simpele tips krijg je dat zo voor elkaar!

 

Wisseldouche

Het is al vaker gezegd: koud douchen is gezond. Maar ik zeg het je eerlijk: ik ben er ook geen fan van. Toch zorgt een koude douche voor een goede doorbloeding. Dus het is echt wel goed voor je. Door je gezicht afwisselend met warm en koud water te wassen, stimuleer je de doorbloeding van de huid en dat geeft je een frisse en gezonde kleur.

 

Reinigen

Natuurlijk reinigen we allemaal onze huid minimaal twee keer per dag grondig… (toch?). Dit doe je om vuil wat je huid afsluit en dof maakt, te verwijderen. Voeg minimaal twee keer per week een peeling toe  aan je routine. Hiermee stimuleer je de doorbloeding en verwijder je dode huidcellen. Weg met die grauwe teint en hallo stralende huid.

 

Masker

Wist je dat een maskertje je huid tijdelijk afsluit? Dit is niet zo erg, hierdoor komen de werkstoffen namelijk dieper in je huid. Dit geeft je huid een energieboost en dat kunnen we in de winter allemaal wel gebruiken toch!

 

Zelfbruiner

Ben je je witte kleurtje beu? Ga niet onder de zonnebank, dat is echt ontzettend slecht voor je huid. Wil je toch een bruin kleurtje. Kies dan voor zelfbruiner. Dit frist je huid op en beschadigd je huid niet.

 

Dit waren mijn tips. Ik hoop dat ze je stralend door de winter gaan helpen. Maar als ik eerlijk ben hoop ik stiekem dat het toch snel lente gaat worden. 😉

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*