29 december

Er goed uitzien als je ziek bent.

Persoonlijk ,

Ziek zijn is echt geen pretje. Om zo snel mogelijk weer te herstellen kun je dan het beste rustig aan doen en vroeg onder de wol gaan. Maar soms kan het niet anders en dan moet je gewoon de deur uit. Met deze tips zie je er toch nog een beetje fris uit.

 

Kleur op je gezicht

Als je ziek bent, zie je vaak bleek en zijn gezonde rode wangetjes nergens te bekennen. Breng daarom net wat meer blush aan dan normaal. Hou er natuurlijk wel rekening mee dat het er nog wel natuurlijk uitziet. Je wil er gezond uit zien en niet eruit zien als een clown.

 

Highlighter

Als je ziek bent, heb je naast een bleke huid vaak ook een grauwe teint en mist je gezicht wat glans. Door highlighter te dragen krijgt je gezicht al snel een gezondere glow. Breng de highlighter aan op je jukbeenderen en een beetje op de appeltjes van je wangen.

 

Gebruik lipbalsam

Je lippen kunnen als je ziek bent makkelijk uitdrogen. Gebruik daarom een lipbalsam om je lippen zacht te houden.

 

Drink genoeg water

water drinken body unlimited

Als je ziek bent, zweet je vaak ook wat meer. Je verliest dus veel vocht. Hierdoor kan je huid er uitgedroogd uitzien. Drink daarom veel water en probeer ervoor te zorgen dat je altijd een flesje water bij je hebt.

 

Dit waren mijn tips. Ik hoop dat jullie ze nuttig vonden! Ik duik nu snel mijn bedje weer in, want ik voel me op dit moment behoorlijk ziek.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*