3 januari

Dior aankopen en Oud en Nieuw look

Beautyglow , , , , , , ,

De producten die ik heb gekocht zijn Dior 644 Golden Snow oogschaduwpalette. Dit palette komt uit de kerstcollectie van Dior. Ook zag ik een Jelly Lip pen liggen in de sale, deze moest ik dus ook meenemen! Ik heb gekozen voor de Dior Jelly Lip pen Ilhabela 476.

 

Dior 644 Golden Snow

Dit palette vond ik zo ontzettend mooi! Eerst wilde ik het Chanel Kerst palette kopen, maar deze was overal uitverkocht. Toen ik dit palette van Dior zag liggen, was ik verkocht!

Het palette heeft vijf prachtige kleuren! Een mooie witte highlighter, een chunky gouden kleur, een mooie zwarte kleur, een licht roze kleur en een beetje een taupe achtige kleur.

Ik vond dit palette echt perfect om een mooie oud en nieuw look te creëren dus dat heb ik dan ook gedaan!

Ik vind de verpakking van het palette al mooi! Het mooie donkerblauwe doosje en het fluwele hoesje waarin het oogschaduwdoosje verpakt zit! Prachtig gewoon. Maar ook het doosje zelf is mooi, mooi donkerblauw met in zilveren letters het woord Dior erop.

Het patroontje wat in de oogschaduw gedrukt staat is ook zo mooi. Het geeft echt een luxe effect. Dit is mijn eerste echte Dior palette. De kleintjes die ik heb zijn natuurlijk miniatuur variantjes. (al zijn die ook erg mooi)

 

Dior Jelly Lip Pen  Ilhabela 476

Deze Dior Jelly Lip Pen lijkt eigenlijk een beetje op de chubby sticks van Clinique. De pen is verzorgend maar geeft ook een prachtige kleur af.

 

De punt van de pen komt naar buiten door aan de achterkant van het potlood te draaien. Mijn lippen worden echt heerlijk zacht als ik hem gebruik.

 

Ik vind de kleur van deze pen ook zo mooi. De lieflijke zacht roze kleur is echt perfect bij het palette.

 

Mijn look

Ik heb voor mijn look het palette en de Jelly lip pen gecombineerd met een roze blush (Chanel tweed pink) en bronzer (Essence matte bronzer) en highlighter (Chanel Star Dust). De look ziet er als volgt uit:

 

Mijn outfit

Het leek mij leuk om jullie dit keer ook mijn outfit te laten zien. Ik draag een glanzend zwart bolerotje met korten mouwen en een zwarte tanktop. Het rokje dat ik draag is het Cha Cha rokje van Superstar. Dit is een super leuk rokje met allemaal touwtjes eraan. Perfect voor als je lekker gaat dansen.

Verder draag ik een zwarte panty en zwarte pumps. Mijn haar heb ik overigens stijl gemaakt met mijn CHI Stijltang.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*