Essence eyelinerpen extra long lasting

Categories Review

De eyelinerpen van Essence ziet er niet anders uit dan de pennen van andere merken. Het is een duidelijke zwarte huls die eruit ziet als een stift. Dat is het eigenlijk ook..

Als ik de dop eraf trek, zie je duidelijk de stiftpunt van deze pen. Deze punt is duidelijk goed doordrenkt met eyeliner, dit zou voor een mooie zwarte lijn moeten zorgen. Meestal heb ik met eyelinerpennen het probleem dat ze op mijn ooglid een soort transparante lijn achterlaten. Daarom ben ik er niet zo’n fan van.

Als ik deze eyelinerpen op mijn hand test, zie ik al een mooie donker zwarte lijn. Niets transparants. Dat belooft in ieder geval al veel goeds.

 

Ik heb de pen getest in een FOTD. En we’ve got a winner. Deze eyelinerpen is letterlijk de eerste die gewoon over oogschaduw heen op mijn ooglid een zwarte lijn zet. Het eyeliner zetten met een stift vind ik nog steeds lastig, maar met deze goede variant kan ik veel gaan oefenen.

 

Samenvatting

Product: Eyelinerpen

Merk: Essence

Verkrijgbaar: Kruidvat

Prijs: gratis bij Essence Lash Princess mascara

Cijfer: 8

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

6 thoughts on “Essence eyelinerpen extra long lasting

  1. Ik heb deze eyelinerpen ook en ik vind h,m toppie!!Ik heb weleens een eyeliner gekocht met zo,n slap kwastje eraan,maar daar kan ik niet mee overweg,ik kan geen mooie/rechte streep zetten daarmee,maar met deze eyeliner van Essence lukt me dat prima!
    Deze eyeliner blijf ook heel de dag netjes zitten.
    Dus dit is voor mij een blijvertje!

    Groetjes Matanja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*