9 oktober

Essence eyelinerpen extra long lasting

Review , , , , ,

De eyelinerpen van Essence ziet er niet anders uit dan de pennen van andere merken. Het is een duidelijke zwarte huls die eruit ziet als een stift. Dat is het eigenlijk ook..

Als ik de dop eraf trek, zie je duidelijk de stiftpunt van deze pen. Deze punt is duidelijk goed doordrenkt met eyeliner, dit zou voor een mooie zwarte lijn moeten zorgen. Meestal heb ik met eyelinerpennen het probleem dat ze op mijn ooglid een soort transparante lijn achterlaten. Daarom ben ik er niet zo’n fan van.

Als ik deze eyelinerpen op mijn hand test, zie ik al een mooie donker zwarte lijn. Niets transparants. Dat belooft in ieder geval al veel goeds.

 

Ik heb de pen getest in een FOTD. En we’ve got a winner. Deze eyelinerpen is letterlijk de eerste die gewoon over oogschaduw heen op mijn ooglid een zwarte lijn zet. Het eyeliner zetten met een stift vind ik nog steeds lastig, maar met deze goede variant kan ik veel gaan oefenen.

 

Samenvatting

Product: Eyelinerpen

Merk: Essence

Verkrijgbaar: Kruidvat

Prijs: gratis bij Essence Lash Princess mascara

Cijfer: 8

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*