10 oktober

Wij gaan trouwen!

Trouwen , , , , , , , ,

Zoals jullie weten zijn Rick en ik begin september naar Parijs geweest. We waren allebei altijd al super gek op deze mooie stad, maar nu is het helemaal onze stad geworden.

Dit keer hadden we een hotel in het centrum van de stad. Hier hadden we speciaal voor gekozen omdat we heel graag een keer ’s avonds de stad wilde verkennen en langs de Seine een glaasje te drinken. Dat was nu dus ook het plan.

We hadden de hele dag door Parijs gewandeld en gefietst en waren dus ook best een beetje moe. Daarom besloten we even naar het hotel terug te gaan om vervolgens ’s avonds weer de stad in te gaan. Op de terugweg kocht Rick alvast een fles champagne en champagneglazen. Deze zouden we dan ’s avonds opdrinken langs de Seine.

Het kostte Rick echter wat overtuigingskracht om mij mee te krijgen de stad in. Ik was namelijk best wel moe. Maar toch ging ik mee. Ik wilde zo graag eens onder de Eiffeltoren staan wanneer deze was verlicht.

Dus zo gezegd en zo gedaan, we gingen naar de Eiffeltoren. Ik vertelde steeds hoe cool het zou zijn als we onder de Eiffeltoren zouden staan wanneer deze zou “glitteren”. Dat wilde ik echt graag een keer meemaken. We hadden echter geen idee wanneer dat zou gebeuren.

De sfeer rondom de Eiffeltoren was overigens heel erg mooi. In Parijs hebben maar weinig mensen een tuin of balkon. Iedereen leeft ’s avonds buiten, langs de Seine. Er was een grote groep mensen aan het salsa dansen. Dat was echt heel gaaf om te zien.

Wij liepen door tot we onder de Eiffeltoren stonden en toen gebeurde het. De Eiffeltoren begon te glitteren en het was precies 0.00 uur. Op dat moment, onder die glitterende Eiffeltoren heeft Rick mij ten huwelijk gevraagd en ik heb natuurlijk volmondig JA gezegd!

Vervolgens hebben we de fles champagne open geschoten en bijna een paar mensen per ongeluk ermee nat gespoten! We hebben onze verloving gevierd en samen de fles leeg gedronken. Wat een prachtige avond en wat was alles toch perfect!

Nu zijn we dus verloofd! Inmiddels weet iedereen die we het wilde vertellen dat we gaan trouwen en daarom vond ik het nu een mooi moment om dit nieuws met jullie te delen. Jullie begrijpen vast wel dat ik al dagen straal van geluk! Er komen mooie momenten aan en ik zal zeker het een en ander rondom onze bruiloft met jullie blijven delen!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*