22 juni

Eucerin Hyaluron-Filler Huidverfijnend Serum

Beauty, Review , , , , , , , , , , , ,

Een stralende, jong uitziende huid: dat willen we allemaal zo lang mogelijk behouden toch? Inmiddels ben ik 35 jaar en ondanks dat ik blij ben met hoe ik eruit zie, zie ik wel dat ik ouder ben geworden. Begrijp me niet verkeerd, dat vind ik niet erg. Maar ik vind het wel fijn om lijntjes en grove poriën tot het minimum te beperken. En ik ben niet de enige. Ruim 40 procent van de jonge vrouwen maakt zich druk om die eerste tekenen van huidveroudering. Speciaal hiervoor heeft Eucerin een nieuw product ontwikkeld.

Eucerin introduceert de Hyaluron-Filler Huidverfijnend Serum, het eerste serum van Eucerin dat de fijne lijntjes voller maakt, de poriën verfijnt en met anti-oxidant bescherming. Het ultralichte serum bevat onder andere drie belangrijke actieve ingrediënten: hyaluronzuur, glycolzuur en melkzuur, voor een zijdezachte, meer stralende en jonger uitziende huid. De formule bevat anti-oxidanten, die de huid beschermen tegen vrije radicalen en schade door milieu-invloeden van buitenaf.

Het Hyaluron-Filler Huidverfijnend Serum is geschikt vanaf het moment dat de huid de eerste tekenen van veroudering vertoont, zoals fijne lijntjes, vergrote poriën of een ruwe of doffe huid. Het ultralichte serum is dankzij de niet-vette textuur geschikt voor alle huidtypes -ook de acnegevoelige huid-, trekt snel in en is een uitstekende basis voor make-up met een zijdezachte huid als resultaat.

Je kan dit serum zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruiken. Belangrijk hierbij is uiteraard dat je huid goed gereinigd is. Gebruik het serum voordat je je dag- en/of nachtcrème aanbrengt. Door de actieve ingrediënten kan het serum de gevoeligheid van de huid voor de zon verhogen. Gebruik daarom overdag altijd minimaal SPF30. Gelukkig ga ik sowieso de deur niet uit zonder SPF, dus dat zit wel goed.

Mijn ervaring

Ik heb het Eucerin Hyaluron-Filler Huidverfijnend Serum thuis ontvangen om zelf uit te proberen en daar was ik heel blij mee. Ik gebruik eigenlijk altijd een serum onder mijn huidverzorging: zowel overdag als ’s avonds. Ik besloot om dit serum overdag te gaan gebruiken.

Het serum zit verpakt in een mooie witte flacon met een witte dop. Deze dop heeft een handige drukknop waarmee je heel gemakkelijk voldoende serum kunt doseren. Een druk op de knop geeft namelijk precies de juiste hoeveelheid. Dit werkt zowel handig, als hygiënisch.

Het serum zelf is transparant van kleur en geurloos. Dat is wel zo fijn, want hierdoor voorkom je de kans op huidirritaties zoveel mogelijk.

Als ik het serum op mijn gezicht aanbreng, merk ik dat het inderdaad snel intrekt. Ik masseer mijn gezicht na het aanbrengen altijd met mijn gezichtsroller. Maar ik merk dat wanneer ik mijn roller pak, het serum al ingetrokken is. Het gaat dus echt snel. Ik kan vrijwel direct met mijn gezichtsverzorging gebruiken.

Op deze foto zie je goed hoe mijn huid er nu uit ziet. Ik draag op deze foto het serum + SPF en verder geen make-up.

Na ruim een maand het serum te hebben gebruikt, merk ik dat mijn grove poriën iets minder grof lijken. Mijn huid ziet er stralender uit. De diepe rimpels zijn helaas niet weg, maar dat is natuurlijk ook hopen op een wonder. Dit serum doet wat het belooft en ik vind het fijn in gebruik.

Eucerin Hyaluron-Filler Huidverfijnend Serum koop je bij de apotheek en je betaald voor 30 ML, €32,49. Dat vind ik een prima prijs voor dit fijne serum. Ik blijf het met liefde gebruiken en ben benieuwd hoeveel mijn huid nog meer gaat verbeteren.

Samenvatting

Product: Hyaluron-Filler Huidverfijnend Serum
Merk: Eucerin
Verkrijgbaar: Apotheek
Prijs: € 32,49
Cijfer:

* Dit product heb ik ontvangen voor een review.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*