8 april

Rozenkwarts gezichtsroller

Beauty, Review , , , , , , , , , , , ,

Een paar jaar geleden heb ik al eens een artikel geschreven over edelstenen en dat ik best in de helende kracht van deze stenen geloof. Ik geloof dan ook best dat het een gunstig effect kan hebben op je huid als je edelstenen in je beauty routine gebruikt. Ik was dan ook al een lange tijd geïnteresseerd in de gezichtsrollers die je nu veel op de markt ziet en besloot er een aan te schaffen.

 

Rozenkwarts gezichtsroller

Ik koos voor een gezichtsroller van Rozenkwarts. Rozenkwarts heeft een verzachtende en kalmerende werking. Het gebruik van een gezichtsroller kan fijne lijntjes verminderen en je gezichtscontouren strakker maken.

Sowieso is een massage goed voor je gezicht. Bindweefsel-massages zijn niet voor niets zo populair. Door met de gezichtsroller over je gezicht te rollen geef je jezelf eigenlijk een mini gezichtsmassage.

 

Het gebruik

Het gebruik van de gezichtsroller is heel gemakkelijk. De roller bestaat uit een grote roller en een kleine variant. Zo kun je alle plekken van je gezicht goed bereiken. Ik gebruik de grote roller voor mijn voorhoofd, wangen en kin. Ook rol ik daar mijn kaaklijn en hals mee. De kleine roller gebruik ik onder mijn ogen, onder mijn neus en tussen mijn wenkbrauwen.

Ik gebruik de roller als volgt: eerst breng ik mijn serum aan op mijn gezicht. Vervolgens masseer ik deze in met de roller. Ik rol van het midden van mijn gezicht naar buiten. Ik begin op mijn voorhoofd, dan mijn wangen en dan mijn kin. Vervolgens rol ik onder mijn ogen, tussen mijn wenkbrauwen en onder mijn neus (boven mijn bovenlip dus). Vervolgens begin ik met mijn kaaklijn en mijn hals. Dan ben ik klaar en breng ik mijn dag-/nachtcreme aan.

Voor mij is het gebruik van de roller inmiddels een vast onderdeel van mijn beauty routine geworden.

 

Het effect

Ik gebruik de roller nu ongeveer twee maanden. Ik merk nog niet zo zeer dat mijn fijne lijntjes zijn verminderd. Wel vind ik dat mijn kaaklijn strakker lijkt en mijn huid wat meer straalt. De massage heeft denk ik een goed effect op de doorbloeding van mijn gezichtshuid.

Ik vind het fijn om de roller twee keer dagelijks te gebruiken en ik blijf hier dan ook mee doorgaan. Wie weet ga ik over een paar maanden wel zien dat fijne lijntjes wat minder zijn.

 

Heb jij ook een gezichtsroller en welk effect merk jij ervan?

Samenvatting

Product: Rozenkwarts gezichtsroller
Merk: Zoe Ayla
Verkrijgbaar: Diverse websites
Prijs: 22,50
Cijfer: 8

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*