24 juni

Mijn Sportdagboek nr. 162

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mijn vetpercentage is aan de hoge kant. Nog wel binnen de marge, maar ik wil hem lager. Tijdens mijn fitmeting kreeg ik het advies meer krachttraining te doen, dat probeer ik nu meer toe te passen.

Maandag 14 juni 2021

Maandag ging ik weer hardlopen, ik liep 5,04 km met een snelheid van 6:16 min/km.

Dinsdag 15 juni 2021

Dinsdag heb ik krachttraining gedaan. Ik heb de volgende training gedaan:

Woensdag 16 juni 2021

Woensdag heb ik weer hardgelopen. Ik liep 5 km met een snelheid van 6:11 min/km.

Donderdag 17 juni 2021

Donderdag heb ik weer krachttraining gedaan. Ik deed:

Vrijdag 18 juni 2021

Vrijdag zou eigenlijk een rustdag zijn. Maar omdat ik meer krachttraining wil doen, besloot ik om een 10 min full body training van de Cabau Lifestyle app te doen. Dit was best pittig, maar wel fijn! Ik vind de app trouwens heel makkelijk werken en het is ideaal om hiermee een extra training tussendoor te doen.

Zaterdag 19 juni 2021

Zaterdag had ik eerst tennisles. We deden een training op vastheid, dat was leuk om te doen. Daarna ben ik lekker gaan paardrijden met Iros.

Zondag 20 juni 2021

Zondag heb ik eerst 6 minuten gehoepeld en daarna weer de 10 minuten full body training van de Cabau App gedaan.

Dit was mijn sportweek en zoals jullie kunnen lezen heb ik elke dag gesport. Die training van Yolanthe vind ik ideaal om op ‘rustdagen’ te doen. Op die manier verhoog ik mijn krachttraining in de week. Ik probeer dit vaker toe te passen. Fijne nieuwe sportweek allemaal!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*