18 maart

FOTD Naked 3

Beautyglow , ,

O wat ben ik toch blij met mijn Naked 3 palette. Ik kan er uren mee spelen en ben er nog lang niet mee uitgespeeld. Vandaag heb ik voor het eerst een FOTD met dit palette voor jullie.

 

Producten

Voor deze look heb ik de volgende producten gebruikt.

 

The Body shop Vitamine E BB cream

Als eerste heb ik mijn gezicht geëgaliseerd met BB cream van The Body shop.

 

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Sin

Daarna heb ik mijn nieuwe eyeshadow primer potion Sin aangebracht over mijn volledige ooglid tot aan mijn wenkbrauw.

 

Urban Decay Naked 3

Toen was het tijd voor mijn Naked 3 palette. Daarvan heb ik de kleur Strange aangebracht onder mijn wenkbrauw. Vervolgens heb ik Burnout aangebracht in mijn binnenste ooghoek. Daarnaast heb ik Liar aangebracht en in mijn buitenste ooghoek heb ik Factory aangebracht. Vervolgens heb ik tot slot de kleur Mugshot geblend in mijn crease en aangebracht onder mijn ogen.

Bourjois Waterproof oogpotlood

Op mijn waterlijn heb ik Bourjois Contour Clubbin Waterproof aangebracht in de kleur zwart.

 

Dior Diorshow mascara

De mascara van die ik draag is Diorshow new look.

 

Close-up ooglook

Hierbij alvast een close-up van mijn ogen.

 

Overige producten

Voor de rest van de look heb ik de volgende producten gebruikt.

Essence Matte bronzer

Om mijn gezicht te shapen heb ik de matte bronzer van Essence gebruikt.

 

Chanel Tweed Pink

De blush die ik draag is Chanel Tweed Pink

 

Etos High Lighting Illuminator vloeibare highlighter

Als highlighter draag ik eigenlijk twee producten. Als eerste: Etos Highlighting Illuminator. Deze heb ik al een tijdje in mijn bezit en hij is een perfecte vloeibare dupe van Nars Albatros. Ik heb deze dus al een tijdje, maar de laatste tijd zie ik hem op veel blogs voorbij komen. Grappig, aangezien ik hem al meer dan een half jaar in bezit heb.

 

Chanel Star Dust

Over de highlighter van Etos heen, heb ik Chanel Star Dust aangebracht.

 

Chanel Allègorie lipgloss

De lipgloss die ik draag is Chanel Allègorie.

 

De volledige look

Tot slot wat foto’s van de volledige look.

 

Nog even lachen…

En nog wat foto’s waarbij ik in de lach schoot. Mijn vriend was me aan het pesten! 😉

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*