21 maart

Review Max Factor Clump Defy

Review , , ,

Qua mascara ben ik niet veeleisend. Als mijn wimpers geen spinnenpoten worden, maar wel mooi zwart dan ben ik al tevreden. Toch zijn er mascara’s die mijn wimpers net even wat extra’s geven. Ik weet niet precies wat het is, maar ze maken mijn wimpers echt mooier.

Deze mascara doet dat ook. Max Factor Clump Defy belooft wimpers met volume, maar wel klontjes vrij. Dit alles door het borsteltje met de speciale vorm.

De mascara huls vind ik er erg mooi uitzien. Ik vind de paarse kleur mooi, net wat anders dan standaard zwart. En de zilver kleurige tekst op de huls vind ik ook erg mooi. Mooi design dus.

Het borsteltje heeft inderdaad een aparte vorm, hij is lichtjes gebogen en heeft plastic “haartjes”.

Het aanbrengen van de mascara gaat makkelijk, ik heb geen problemen met het lichtjes gebogen borsteltje.

Het effect van de mascara op mijn wimpers vind ik erg mooi. Mijn wimpers hebben net wat meer volume maar zien er toch natuurlijk uit. Ik krijg er een iets zwoelere blik van. Zelfs na het aanbrengen van meerdere laagjes is er nog geen klontje te zien. Toppie!

Ik ben blij met deze mascara en gebruik hem dan ook elke dag. Het is een fijne budget mascara die mijn wimpers net wat mooier maakt. Wie wil dat nu niet?

Samenvatting

Product: Clump Defy mascara

Merk: Max Factor

Verkrijgbaar: diverse drogisterijen

Prijs: € 14,99

Cijfer: 8

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*