12 mei

FOTD NYC Summer Fashion Colours

Beautyglow , , , , , , ,

Zoals ik al zei: ik heb voor deze FOTD gebruik gemaakt van een aantal nieuwe producten van NYC. Op deze manier kunnen jullie gelijk het effect van deze producten zien.

Producten

Voor deze FOTD heb ik de volgende producten gebruikt. Ik had geen zin in een BB cream en mijn huid is de laatste tijd al vrij egaal. Daarom ben ik gelijk met de ooglook begonnen.

 

NYC Cityproof 24 HR Eye Primer

Als oogschaduwbasis gebruik ik NYC cityproof 24 hr eyeprimer. Dit is een oogschaduwbasis in potloodvorm en dat vind ik echt ideaal.

 

NYC colour Quattro ES 823

Als oogschaduw gebruik ik NYC colour Quattro ES 823. Dit palette heeft mooie kleuren in roze tinten. Het doet me denken aan een palette van Chanel. Ik denk dat ik ze een keer met elkaar ga vergelijken. Van dit NYC palette breng ik de lichtste kleur aan onder mijn wenkbrauw. Daarna breng ik de roze kleur aan in mijn binnenste ooghoek. Daarnaast breng ik de taupe kleur aan en tot slot de paarse kleur in mijn buitenste ooghoek, crease en onder mijn oog. Eigenlijk werk ik dus qua kleuren in het palette van onder naar boven toe.

 

NYC HD Automatic Eyeliner

Op mijn waterlijn breng ik oogpotlood aan. Hiervoor gebruik ik NYC HD Automatic eyeliner. Dit oogpotlood brengt makkelijk aan en is waterproof waardoor hij lang blijft zitten.

 

Miss Sporty Lash Millionaire

De mascara die ik draag is Miss Sporty Lash Millionaire. Deze mascara gebruik ik de laatste tijd elke dag. Ik vind dat hij mijn wimpers mooi accentueert en ze een mooie look geeft.

 

Close-up ooglook

Tijd voor een tussentijdse close-up van mijn ooglook.

Vervolg producten

Tijd om verder te gaan met de rest van de producten.

Essence Sun Club Matte bronzer

Om te shapen heb ik Essence Sun Club matte bronzer gebruikt.

 

Chanel 68 Rose Écrin blush (tester)

Als blush draag ik Chel Rose Écrin.

 

Etos High Lighting Illuminator vloeibare highlighter

Ik besloot om als highlighter  Etos highlighting Illuminator erbij te pakken. Deze heeft een mooie gouden gloed.

 

NYC City Proof Spotted Lip Stain 310

Zoals de naam al doet vermoeden: dit is een lip stain en geen lipgloss. Het ziet er wel uit als een lipgloss vind ik, maar met aanbrengen merk je duidelijk dat het om een lip stain gaat. Je voelt de kleur in je lippen trekken en ik vind dat mijn lippen er droog door gaan aanvoelen.

Close-up lippen

Op deze close-up van mijn lippen kun je duidelijk zien dat de kleur echt in mijn lippen trekt.

 

De volledige look

De volledige look is uiteindelijk een zachte, lieve, zomerse look geworden vind ik. Gemaakt met allemaal fijne budget producten. Dit is een look die ik deze lente en zomer zeker vaker kan gaan dragen. Ik vind het er namelijk erg leuk uitzien.

Dit was mijn FOTD voor vandaag. Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze look vinden.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*