17 november

Ga met Organic Shop Body Scrubs weer even terug naar de zomer

Review, Beauty , , , , , , , , , ,

Organic Shop Body Scrub Orange en Coconut

We zitten inmiddels midden in de herfst, maar mijn favoriete seizoen blijft zomer. Daarom wordt ik extra blij van geuren die heerlijk zomers zijn, zoals kokosnoot en sinaasappel. Afgelopen zomer heeft Organic Shop twee nieuwe bodyscrubs gelanceerd die perfect passen bij het zomerseizoen: de Orange & Sugar Toning Body Scrub en de Coconut & Sugar Hydrating Body Scrub. Ik heb nog niet eerder over deze scrubs geschreven, maar ik gebruik ze inmiddels veelvuldig, dus het is de hoogste tijd om jullie er ook meer over te vertellen.

Orange & Sugar Toning Body Scrub – Zomer in een Potje

De Orange & Sugar Toning Body Scrub van Organic Shop heeft een heerlijke citrusgeur. Met een prijs van slechts € 5,49 is dit product een betaalbare luxe die je huid een verwennerij biedt.

Deze bodyscrub zit boordevol organische sinaasappelolie, glycerine en natuurlijke suikerdeeltjes. De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een effectieve exfoliatie van de huid, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de huid wordt vernieuwd. De glycerine hydrateert de huid diep, waardoor deze zacht en soepel aanvoelt. Deze scrub is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een product dat niet alleen de huid gladmaakt, maar ook verstevigt. De toning effecten van deze scrub kunnen helpen om de huid een jeugdige uitstraling te geven.

De Organic Shop Orange & Sugar Toning Body Scrub biedt de perfecte balans tussen exfoliatie en hydratatie. Na gebruik voelt je huid zijdezacht aan en ruikt heerlijk naar verse sinaasappels. Bovendien is dit product vrij van schadelijke chemicaliën en kunstmatige toevoegingen, wat het een verantwoorde keuze maakt voor zowel je huid als het milieu.

Het toning effect heb ik nog niet goed ervaren, maar dat komt ook omdat ik de afgelopen tijd niet goed op mijn eten heb gelet. Als ik weer beter op gewicht ben, ga ik nog beter focussen op het toning effect en goed kijken of ik hier iets van merk. Ik vind het in ieder geval een erg fijne scrub om te gebruiken, het liefste als ik douche na een work-out.

Coconut & Sugar Hydrating Body Scrub – Een Tropisch Paradijs voor je Huid

Als ik een geur moet noemen waar ik echt fan van ben, dan is dat wel de geur van kokosnoot. Voor mij is kokos de ultieme zomergeur. Ik vind het heerlijk als doucheschuim, bodylotion, maar ook als scrub. Met de Coconut & Sugar Hydrating Body Scrub van Organic Shop heb ik deze exotische geur als scrub in huis en kan ik tegelijkertijd mijn huid diep hydrateren.

Deze bodyscrub is een zachte, maar effectieve manier om je huid te vernieuwen en hydrateren. De organische kokosnootolie in dit product heeft een intens voedende werking, waardoor je huid wordt gevoed en verzorgd. De natuurlijke suikerdeeltjes exfoliëren de huid op een milde wijze en verwijderen dode huidcellen, waardoor je een gladdere en gezondere huid krijgt.

Net als de Orange & Sugar Toning Body Scrub, is ook de Coconut & Sugar Hydrating Body Scrub vrij van schadelijke stoffen en kunstmatige toevoegingen. Dit maakt het een veilige keuze voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.

Deze bodyscrub doet meer dan alleen je huid exfoliëren en hydrateren; het neemt je ook mee op een geurige reis naar een tropisch paradijs. De geur van kokosnoot brengt direct een gevoel van ontspanning en welzijn. Na het gebruik van deze body scrub voelt je huid niet alleen zijdezacht aan, maar ruikt ook heerlijk naar zomerse kokosnoot. Omdat deze Body Scrub je huid ook hydrateert, vind ik hem vooral fijn om te gebruiken op mijn scheenbenen. Juist ook in deze herfst/wintermaanden. Want dan droogt mijn huid namelijk wat meer uit omdat het buiten koud is en binnen de verwarming aan staat.

Conclusie

Kortom, Organic Shop heeft met de Orange & Sugar Toning Body Scrub en de Coconut & Sugar Hydrating Body Scrub twee geweldige zomerverzorgingsproducten gelanceerd die zowel heerlijk ruiken als effectieve resultaten bieden. En die je ook prima in de herfst/winter maanden nog kunt gebruiken. Voor slechts € 5,49 per stuk, zijn deze bodyscrubs een betaalbare luxe die je huid verwent en je meeneemt naar een zomers paradijs. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op de ultieme zomerervaring met Organic Shop!

Samenvatting

Product: Body Scrub
Merk: Organic Shop
Verkrijgbaar: o.a. bij Etos
Prijs: € 5,49
Cijfer: 9

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*