17 april

Happy Case

Review , , , , , ,

Draag jij elke dag dezelfde kleding? Nee toch? Het is leuk om af te wisselen en steeds weer voor een nieuwe look te kiezen. Waarom zou je telefoon er dan wel elke dag hetzelfde uit moeten zien? Dankzij de leuke hoesjes van Happy Case hoeft dat niet.

Een kleine beschadiging aan je telefoon is vaak zo gebeurd. Een hoesje biedt een goede bescherming. De hoesjes van HappyCase zijn er in verschillende designs. Voor elke keer weer een nieuwe look.

HappyCase

Van de webshop GSMpunt.nl mocht ik drie leuke HappyCase hoesjes uitkiezen. Ik laat jullie zien wat ik heb gekozen. Het zijn super leuke hoesjes en nu kan ik naar hartenlust afwisselen.

Luipaardprint

Dit is mijn favoriete hoesje van de drie. De witte luipaardprint geeft mijn iphone een stijlvolle look.

Golden Leaves

Het hoesje Golden Leaves vind ik een chique uitstraling geven. En ook een beetje bohemian.

White marmer

Dan nog het hoesje met de witte marmer print. Deze vind ik ook erg leuk.

De hoesjes zijn allemaal gemaakt van flexibel materiaal. Dit beschermt je telefoon en maakt dat de hoesjes goed blijven zitten, maar ook gemakkelijk te verwisselen zijn.

De hoesjes van HappyCase zijn behalve leuk en aantrekkelijk om te zien, ook nog eens heel vriendelijk geprijsd. Gemiddeld betaal je ongeveer €12,00 voor zo’n leuke backcover. Top toch? Ik vind de hoesjes in ieder geval erg leuk.

Samenvatting

Product: Backcover
Merk: HappyCase
Prijs: +/- €12,00
Verkrijgbaar: GSMpunt.nl
Cijfer: 8

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*