2 augustus

Himalaya Herbals – Neem Kruid voor een zuivere huid

Review , , , , , , ,

Jaren heb ik last gehad van puistjes. Gek werd ik ervan en ik probeerde van alles. Inmiddels ben ik 30 jaar en heb ik mijn puistjes redelijk onder controle. Misschien dat het door mijn zwangerschap komt, maar de laatste tijd heb ik nauwelijks nog last van puistjes. Wel heb ik nog steeds een vette huid en glimt mijn voorhoofd snel.

 

Toen ik werd gevraagd om een product uit de Himalaya Herbals lijn te testen was ik eerst sceptisch. Deze producten zijn eigenlijk bedoeld voor de jonge huid met acne. Toch besloot ik het te proberen, het overtollige talg wat mijn huid produceert kan namelijk ook in bedwang worden gehouden met deze producten. Let’s give it a try!

 

De test

Het product wat ik ontvangen heb om te testen is de Himalaya Herbals Neem Foaming Face Wash. Deze is geschikt voor de normale tot vette huid en is vrij van zeep. Het zit verpakt in een groen doorzichtige fles met daarop een witte pompdop waardoor het vloeibare spul er als een foam uitkomt. Ook zitten er geen parabenen of SLS in verwerkt, dat vind ik wel zo prettig en is ook beter voor de acne gevoelige huid. Die ingrediënten kunnen je acne juist verergeren namelijk.

Op de achterkant staan de ingrediënten vermeld en hoe je het product moet gebruiken. Eigenlijk kun je dit zelf wel bedenken: je maakt je gezicht nat, brengt daarna de foam met ronddraaiende bewegingen aan op je gezicht en spoelt deze vervolgens weer af.

De foam voelt heel licht en zacht aan op de huid. Je voelt niet iets tintelen of prikken. Eigenlijk voel je niks. Daarom vraag ik me af of deze foam mijn gezicht wel goed reinigt. Maar als ik na het gebruik van de foam mijn gezicht afdroog en vervolgens een watje met tonic eroverheen haal, komt er geen vuil meer van mijn gezicht af.

Inmiddels gebruik ik de foam een maandje. Het lijkt erop dat mijn gezicht minder glimt en puistjes zijn er ook niet ontstaan. De foam doet dus wat ze moet doen, mijn gezicht reinigen zonder haar te irriteren.

 

Conclusie

De foam maakt mijn huid goed schoon zonder haar op een agressieve manier te reinigen. Na het gebruik voelt mijn huid fris aan. Ik krijg geen puistjes van de foam en mijn talg productie lijkt iets verminderd.

 

Samenvatting

Product: Foaming Face Wash
Merk: Himalaya Herbals
Verkrijgbaar: www.himalayaproducten.nl
Prijs: € 6.99
Cijfer:  8,5

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*