4 augustus

Rituals Tiny Rituals For Mama

BabyGlow, Review , , , , , , , , , ,

De nieuwe Tiny Rituals-collectie is speciaal ontwikkeld om zelfs het gevoeligste huidje veilig en op milde wijze te reinigen, beschermen en voeden. De producten bevatten kalmerend een voedende zoete amandelolie en rijstmelk, voor net dat extra beetje liefde, aandacht en comfort.

 

De producten uit deze lijn spraken me direct aan. Maar omdat ik natuurlijk nog geen kleintje heb, besloot ik de producten voor mama te testen. Ik testte de Tummy cream en Mom’s bath set.

 

Tiny Rituals Tummy cream

Deze tummy cream is speciaal ontwikkeld voor tijdens en name zwangerschap. De cream belooft je huid zijdezacht te maken en helpt om striae te verminderen. Aangezien ik er alles aan wil doen om striae zoveel mogelijk te voorkomen, stond deze tummy cream hoog op mijn verlanglijstje.

De pot is wit met een deksel van hout. Super mooi vind ik dat, het doet me denken aan een sauna. Echt aan een momentje voor jezelf om te ontspannen. De opdruk vind ik ook erg mooi. Naast het zwarte Rituals logo staat er in het rose goud Tiny Rituals op gedrukt en daaronder staat in het groen for mama.

De cream zelf is wit van kleur en zit qua textuur een beetje tussen een bodylotion en een bodybutter in. Hij is dikker dan een lotion en dunner dan een butter. Het aanbrengen van de cream gaat heel makkelijk. Je moet de cream wel even in masseren maar daarna trekt hij lekker snel in. De geur van de cream is subtiel en niet overheersend. Ik vind het wel een lekkere geur.

Elke ochtend en avond smeer ik mijn buik in met de Tummy Cream. Of hij echt striae verminderd weet ik niet, ik heb daar namelijk nog geen last van en dat wil ik graag zo houden. Wel voelt mijn buik lekker zacht aan sinds ik deze cream gebruik en dat vind ik al erg fijn. De cream kost € 19,50 voor 200ml.

 

Tiny Rituals Mom’s Bath Set

Als (aanstaande) moeder is het belangrijk om ook te ontspannen en soms een momentje voor jezelf te nemen. Wat is er dan lekkerder dan ontspannen in bad? De Tiny Rituals Mom’s Bath Set bestaat uit en sensationeel verzorgende badolie en 3 sachets met pure magnesium badkristallen. Ideaal voor dat momentje voor jezelf waar je als (aanstaande) moeder soms zo aan toe bent.

Als eerste heb ik de badolie getest. Net als de Tummy cream heeft deze fles een houten dop. Je kan echt zien dat Rituals aandacht heeft besteed aan deze productlijn. Ook dit ziet er weer super mooi uit. De fles zelf is van glas en wit van kleur. Weer staat er in het rose goud op dat dit product uit de Tiny Rituals lijn komt.

De bath oil heeft een heerlijke geur die ik moeilijk vind om te omschrijven. Hij ruikt zegmaar heel relaxt… Sorry, ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen. Je kan deze olie los gebruiken in bad of in combinatie met de badkristallen. De badolie zorgt voor een beetje een milky effect in je badwater. De geur blijft lekker lang hangen en na het badderen voelt je huid zacht aan.

De badkristallen zijn gemaakt van pure magnesium. Magnesium is goed voor je spieren en deze magnesium badkristallen helpen je spieren ontspannen. Door het extra gewicht wat je meezeult met je, kun je dat wel goed gebruiken. Vooral mijn benen komen echt tot rust na een bad met deze heerlijke producten. Deze Mom’s Bath Set kost ook € 19,50.

 

Conclusie

Deze Tiny Rituals for mom lijn vind ik echt heerlijk. Ik ben groot fan van vooral de Tummy Cream en ik gebruik deze elke dag met plezier. Omdat het buiten nu zo warm is ga ik minder vaak in bad, ik heb het namelijk al zo warm! Maar ik denk dat ik, naar mate de uitgerekende datum dichterbij komt wel vaker in bad zal gaan. Dan heb je echt een momentje voor jezelf nodig namelijk.

 

Samenvatting

Product: Tiny Rituals for mom
Merk: Rituals
Verkrijgbaar: Rituals winkels en online
Prijs: € 19,50 voor zowel de Tummy Cream als de Mom’s Bath Set.
Cijfer: 9

 

Reacties

  • Wat fijn dat Rituals nu ook een heerlijke lijn heeft voor de aanstaande mama’s. Ik ben erg benieuwd naar de geur, maar Rituals kennende zal hij vast heerlijk zijn. <3

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*