1 augustus

Zwanger: zwangerschapsverlof

BabyGlow , , , , , ,

Vandaag is de eerste dag van mijn zwangerschapsverlof en ik moet zeggen: ik was er best wel aan toe. Begrijp me niet verkeerd hoor. Ik weet best dat ik het tot nu toe best makkelijk heb gehad gedurende deze zwangerschap. Ik doorliep het tweede trimester fluitend en ook in het derde trimester heb ik tot nu toe nauwelijks last gehad van kwaaltjes. Behalve dan vocht vasthouden. Daar heb ik nu last van en dat is best vervelend.

Mijn voeten zijn zo oncharmant dik op dit moment! Het lijkt wel of ik twee dikke klompen heb. Echt waar het ziet er niet uit. Gelukkig is het zomer en mooi weer, dus ik kan lekker rondlopen op slippers. Wat fijn is want dat is het enige wat ik nu pas. Gelukkig heb ik alleen bij mijn voeten last van vocht vasthouden, dus verder zie ik er nog wel normaal uit.

Alles voor de baby hebben we inmiddels wel in huis en klaar staan. Dus ik kan tijdens mijn verlof lekker gaan tutten in de babykamer en wachten tot de kleine komt. Verder was ik van plan om vooral rust te gaan pakken en alleen dingen te gaan doen waar ik blij van wordt. Zoals bloggen. Bloggen vind ik leuk en het ontspant me. Ook heb ik het idee dat ik echt iets tegen jullie aan het vertellen ben. Dat vind ik leuk. Dus ik was van plan om tijdens mijn zwangerschapsverlof lekker te blijven bloggen en jullie op de hoogte te houden van hoe het met me gaat. 🙂

 

Op dit moment ben ik 34 weken zwanger, dus de kleine komt (als het goed is) nu nog niet. Maar ik ben wel heel benieuwd wanneer de kleine wel komt. Natuurlijk heb ik een uitgerekende datum, maar dat zegt eigenlijk niet zo veel. De kleine komt wanneer de kleine wil. En ik ben heel nieuwsgierig! 🙂 Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte!

Reacties

  • Nou je heb een flink buikje(mag ook wel met 34 weken)
    Geniet van je laatste weekjes zwanger zijn en doe maar lekker rustig aan.
    Het lijkt mij wel leuk om een foto van de babykamer te zien 🙂

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*