7 juli

Hizi Hair Beach Spray

Beautyglow , , , , , ,

Hızı Hair Beach Spray

Eindelijk, de tijd van zon, zee en strand is er weer. Wat kan ik daar toch van genieten. Voor mij is een dagje strand altijd het ultieme gevoel van de zomer. Heerlijk genieten van de zon en af en toe een duik nemen in de zee. Als mijn haar na zo’n duik in de zee dan opdroogt in de zon, zit het altijd zo mooi vind ik. Het voelt wat stugger aan door het zeewater en het heeft mooie, natuurlijke golven gekregen. De ultieme zomerlook als je het mij vraagt. Jammer dat je dat niet het hele jaar door kunt hebben…

Nou dat kan dus wel! Door een Beach Spray te gebruiken. Beach sprays voor je haar zijn al lange tijd bekend in beautyland. Ze zorgen ervoor dat je haar stugger aanvoelt en die mooie volumineuze look krijgt, die je ook na een duik in de zee krijgt. Ik heb al eens in een video laten zien hoe je door een Beach spray en een föhn te gebruiken mooie beachy waves kan maken in je haar. Maar het hoeft niet perse met een föhn, soms is alleen de spray al voldoende.

Hızı Hair Beach spray

Hızı Hair ken je misschien beter als een kappersketen. Dat kan kloppen wat dat is Hizi Hair ook. Maar na 35 jaar besloten zij om vijf eigen producten uit te brengen. Deze collectie bestaat uit een shampoo en twee stylingproducten: een textuurspray (Beach Spray) en een pasta om het haar in model te brengen.

De Beach Spray is een textuurspray waarmee in een handomdraai een verleidelijke, nonchalante look tot stand komt die doet denken aan een dag op een idyllisch, wit strand. De zoutdeeltjes in de spray geven het haar volume. De geur doet denken aan een zonnige cocktail van kiwi en passievrucht. Prijs: € 18,95

Dat klinkt natuurlijk super mooi, dus de hoogste tijd om dit product eens te testen.

Mijn ervaring

De verpakking van de Beach Spray vind ik mooi. Het is een simpel wit pompflesje met daarop vermeld om wat voor product het gaat en het logo van Hizi Hair. Simpel en clean, ik vind dat wel mooi.

Het pompje functioneert ook goed, na een paar keer drukken gaat de spraydop werken en komt er een lichte nevel uit het flesje. De spray ruikt overigens echt heel lekker zoet, echt naar zomerfruit. Op het flesje staat passievrucht. Of het echt die geur is weet ik niet, maar ik vind het wel een lekkere geur!

Voor, tijdens en na-foto’s

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden heb ik foto’s gemaakt van mijn haar voor het gebruik van de spray, tijdens het gebruik en van het eindresultaat. Zo kunnen jullie goed het effect van de spray zien.

Op deze foto zie je mijn haar zonder dat er een stylingproduct in zit. Zoals je ziet heb ik een beetje een slag in mijn haar. Ook heb ik een beetje een gekke golf in mijn haar omdat ik een elastiekje in heb gehad. En ja, dit is mijn natuurlijke haarkleur en ja ik moest nodig naar de kapper ;-).
Tijd om de Beach Spray te testen.
Dit is hoe mijn haar eruit ziet na het gebruik van de Beach Spray. Het enige wat ik heb gedaan is mijn haar sprayen en met mijn hand een beetje mijn hand door mijn haar heen gehaald. Het effect is inderdaad wat warriger en het geeft naar mijn mening wel een beetje een beachy effect. Maar voelt ook stugger aan. Dit kun je nog versterken door bij het gebruik van de spray ook een föhn te gebruiken, zoals ik in mijn video liet zien.

Conclusie

Ik vind de Beach Spray fijn in gebruik. Zonder föhn krijg ik al een mooi beachy effect naar mijn mening. Dit kan je eventueel nog versterken door een föhn te gebruiken. De spray is makkelijk in gebruik en ruikt ook erg lekker. De prijs van de spray is in vergelijking met vergelijkbare producten wel aan de hoge kant. Maar Hizi Hair is dan ook een echt kappersproduct. Wat mij betreft is deze spray wel een aanrader.

Samenvatting

Product: Beach Spray
Merk: Hizi Hair
Verkrijgbaar: Hızı Hair webshop
Prijs: € 18,95
Cijfer: 8,5

*Ik heb dit product ontvangen voor een review

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*