4 juli

Mijn Sportdagboek nr. 74

Beautyglow , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

De afgelopen week was het heerlijk weer in Nederland. Perfect om buiten te sporten vind ik. Dat heb ik dan ook gedaan!

Maandag 24 juni 2019

Maandag heb ik mijn krachttraining weer opgepakt. Ik heb thuis eerst 3 minuten touwtje gesprongen en deed daarna mijn oefeningen waarbij ik het gewicht met 1 kg heb verzwaard.

Dinsdag 25 juni 2019

Dinsdag mochten Karlijn en ik onze tweede poule wedstrijd van de clubkampioenschappen spelen. Deze hebben we gewonnen waardoor we alsnog door mochten naar de halve finale! 🙂

Woensdag 26 juni 2019

Woensdag, donderdag en vrijdag gingen Rick, Liz, Fay en ik drie dagen naar het Safari Resort van Beekse Bergen. Daar hebben we heerlijk genoten van een minivakantie waardoor ik niet heb gesport.

Donderdag 27 juni 2019

Donderdag heb ik lekker met mijn gezin genoten in de Beekse Bergen.

Vrijdag 28 juni 2019

Vrijdag waren we nog steeds in de Beekse Bergen dus ik heb niet gesport.

Zaterdag 29 juni 2019

Zaterdag mochten Karlijn en ik onze halve finale wedstrijd spelen. Het was een spannende, leuke pot en het was erg warm. Gelukkig speelden wij om 10.00 uur waardoor het nog niet op zijn heetst was. Karlijn en ik wonnen de halve finale en dat betekende dat we de finale mochten spelen. Een hele prestatie want we deden mee in niveau DD7, op dat niveau hadden we nog nooit een finale behaald.

Zondag 30 juni 2019

Zondag was het de dag van de finale. Karlijn en ik begonnen de wedstrijd erg goed, we hadden er allebei ook erg veel zin in. De eerste set wonnen we dan ook met 6-2. Toen kwam in de tweede set het bekende ’tweede set dipje’. We waren minder scherp en de tegenstander kwam beter in de wedstrijd. Hierdoor verloren we de tweede set met 1-6. Toen kwam het dus aan op de derde set. We begonnen erg goed en stonden al snel met 3-0 voor in de set. Maar helaas lieten we de tegenstander terugkomen tot 3-2. Tot 5-4 hebben we nog voor gestaan. Maar toen ging het even niet meer zo lekker. Ik weet niet of het de spanning was of de zenuwen of wellicht een combinatie. Maar ik kreeg ineens de bal niet goed meer terug en daar werd ik onzeker van en ik mopperde daardoor ook een beetje. De tegenstander kwam op gelijke hoogte 5-5. Later wisten zij er zelfs 5-6 van te maken. Toen kwam het aan op de laatste game, die moesten wij binnen halen om nog een tie-break eruit te slepen. We overleefden 3 match points, maar helaas lukte het niet om de game binnen te slepen waardoor we verloren. Enorm balen als je bedenkt dat we de hele tijd voor hadden gestaan. Maar we zijn wel trots, want op dit niveau hadden we nog nooit een finale gehaald en nu zijn we mooi wel tweede geworden. Het was een mooie, spannende wedstrijd. Volgend jaar gaan we gewoon winnen!

Dit was dus mijn afgelopen sportweek. Veel tennis, maar ik vind dat ook het leukste om te doen merk ik. Dus ik vond het een leuk weekje!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*