Hoe draag je blauwe oogschaduw

Categories Beautyglow

Blauwe oogschaduw kan heel mooi staan, maar het kan er ook heel fout uitzien. Ik ben van mening dat we vaker blauwe oogschaduw moeten dragen. Het kan namelijk zo’n mooi effect geven op je ogen.

 

Ik heb groen/bruine ogen. Als ik blauwe oogschaduw draag, is het net alsof mijn kleur ogen nog meer opvalt. Wanneer ik bruine oogschaduw draag, lijken mijn ogen groener en andersom.

De truc bij het dragen van blauwe oogschaduw is: combineer het met een andere kleur! Thats all! Als je alleen een kleur blauwe oogschaduw draagt, krijg je dat foute effect. Meerdere blauwe kleuren met elkaar combineren is een goed idee, maar voeg er altijd een andere kleur bij.

Kleuren die ik persoonlijk mooi bij blauw vind staan zijn: zilver, grijs, groen en bruin. Met het toevoegen van groen krijg je echt een oceaan effect. En zilver geeft echt een glamour look.

Ik zou zeggen, lady’s probeer het eens. En dan niet alleen voor thuis, maar ook gewoon voor overdag, als je naar school gaat of naar werk. Het kan prima!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

10 thoughts on “Hoe draag je blauwe oogschaduw

  1. Wauwie, de groene met blauwe oogschaduw is ook wel hella gorgeous! Sowieso gebruik ik donkerblauw in looks, maar ook voor dagelijks gebruik. 🙂 Op de laatste foto heb je zo’n mooie highlighter op je jukbeenderen.. prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*